Kungsholmen

Mäklare på Kungsholmen

Vårat mål är att ge dig bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Kontakta våra mäklare i Kungsholmen idag.

Ring 08-652 62 00 E-post living@smh.se

Svenska Mäklarhuset Kungsholmen 
Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Din mäklare på Kungsholmen

Kungsholmen är utan tvekan en av Stockholms trevligaste stadsdelar. Här njuter du av både storstadspuls och avkopplande rekreation med närhet till parker och vatten. Här finns en mångfald av såväl klassiska som trendiga restauranger på Hantverkargatan, längs Norr Mälarstrand, runt Fridhemsplan och vid Hornsbergs Strand. För rekreation finns sommaroasen Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt den vackra promenaden längs Norr Mälarstrand och Kungsholms Strandstig.

En bättre plats att trivas på finns helt enkelt inte. Detta gör att det alltid är ett högt tryck efter bostäder på Kungsholmen. Vårt mål är att se till att du blir så nöjd med din bostadsaffär att du med glädje rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta.

Svenska Mäklarhuset Kungsholmen har funnits på Kungsholmstorg sedan 2003. I arbetet med att sälja din bostad så har vi ett stort utvecklingsfokus för att alltid vara ajour med vad som händer på marknaden, hur priserna utvecklas och vilka faktorer som i slutänden resulterar i ett högt slutpris.

Med hjälp av våra lokala kollegor och övriga medarbetare på Svenska Mäklarhusets ytterligare 26 lokalkontor i Stockholmsområdet, är vi alltid i framkant. Med detta i ryggen kommer vi att göra allt som krävs, på bästa sätt, för att försäkra oss om att du blir riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss för att undersöka dina möjligheter till en utomordentlig bostadsaffär på Kungsholmen. Om du bokar ett möte med oss så bjuder vi på en kostnadsfri värdering av din bostad, och du tar det det första steget mot en lyckad affär! För dig som söker ny bostad matchar vi just dina önskemål mot bostäder till salu och våra kommande visningar.

Kungsholmen Kungsholmen info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset
Kungsholmen

Vi på kontoret

Sålt i området