Centrala Sundbyberg

Vintergatan 1A, 4 tr

Exklusivt boende med stor hörnbalkong högt upp i huset!

SÅLD

Exklusivt boende med stor hörnbalkong högt upp i huset!

Varmt välkomna till ett toppmodernt och exklusivt boende i centrala Sundbyberg med en stor hörnbalkong, påkostade materialval och en fantastisk planlösning. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i grå terrazzo-sten. Bostaden har en fantastisk balkong i två väderstreck som sträcker sig runt lägenheten. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum samt ett stilrent badrum utrustat med takdusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Allt detta erbjuds i en av Sundbybergs mest eftertraktade föreningar som har det lilla extra. Här erbjuds service såsom takterrass, orangeri, ateljé, garage och övernattningslägenhet. Juridisk person kan godkännas i föreningen.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester 070-884 26 12 för mer information

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.