Signalfabriken, Centrala Sundbyberg

Sundbybergs Torg 1B, 8tr

Rymlig tvåa i högt läge med sydvästvänd balkong!

SÅLD

Rymlig tvåa i högt läge med sydvästvänd balkong!

SÄLLAN TILL SALU - på våning 8 ges möjligheten att förvärva en av Signalfabrikens bästa 2:or. Här kommer du högt upp och har en enastående utsikt över området. Denna rymliga 2:a om hela 66kvm är belägen på våning 8 med stor sydvästvänd balkong, vardagsrum med stora fönsterpartier, rymligt sovrum med en hel garderobsvägg, välutrustat kök med utrymme för stor matplats, fin entré med bra avhängningsmöjligheter samt ett stilrent badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad uppfyller högt ställda krav! Utöver ett otroligt fint ljusinsläpp så har bostaden genomgående ljusa ytskikt.

Som boende bor man i en stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. I Signalfabriken finns restauranger (bl.a Public, Pinchos, Hawaii Poké och Phils burger), SATS, florist och mycket mer. Kort promenadavstånd till flera matbutiker och Sundbybergs rikliga utbud av kommunikationer! Ett svårslaget läge med direkt närhet till allt man behöver!

Välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.