Ursvik

Forskningsringen 90B

Välkommen till ett modernt boende med alla rätt! Lägenheten karaktäriseras av stilrena materialval och väldisponerade ytor! Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger utmärkt utrymme för soffa samt matplats, rymlig sovrum med gott om förvaring, badrum med kombimaskin samt väl tilltagen balkong belägen högt i huset med fritt läge utan insyn. Belägen i expansiva Ursvik med närhet till kommunikationer, affärer samt närservice, utegym och fotbollsplan. Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 37.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 6 av 8, hiss finns
  • Avgift: 2 931 kr inkl. värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni
  • Förening: Brf Omnia
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Ursvik, Sundbyberg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Hall

Hall med plats för avhängning samt skohylla. Ljusa väggar och parkett på golv. Säkerhetsdörr är installerad.

Visa mer

Kök

Modernt och stiligt inrett kök med genomtänkta och påkostade materialval. Kökets utformning genererar mycket goda arbetsytor och det stora antalet över- och underskåp erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Grå bänkskiva och vita köksluckor med stilrena handtag. Maskinell utrustning i form av; kyl/frys & integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan, varmluftsugn och inbyggd mikro.

COVID-19
Visa mer

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar ett socialt rum som inbjuder till en rad olika möbleringsalternativ. I rummet finns gott om plats för matbord , större soffgrupp och annat om så önskas. Bostadens ytskikt karaktäriseras av genomgående vackert trägolv och målade väggar. Härifrån når ni bostadens balkong i högt och fritt läge.

Visa mer

Balkong

Stor balkong med en härlig vy över området i insynsskyddat läge. På den väl tilltagna balkongen finns god yta för utomhusmöblemang!

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum med bra förvaring i form av garderober längs ena väggen. Plats för större säng och sängmöblemang. Ljusa väggar och parkett på golv.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med duschvägg i klarglas, wc, handfat med kommod och arbetsbänk samt förvaringsskåp ovan kombimaskin.

Visa mer

Bostadsinfo

Visa mer

Området

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

OMRÅDET
Läget är optimalt med det bästa som Stockholm har att erbjuda precis runt knuten:
5 minuter till Mall of Scandinavia, 10 minuter till Sundbybergs Centrum - och natursköna strövområden alldeles utanför dörren. Intill det gamla Ursvik växer en ny stadsdel fram på höjden. Ljusa och välplanerade lägenheter och inramade av grönska. Ett boende för dig som
inte vill kompromissa. Här hittar du den perfekta blandningen mellan lugn och city. Strax intill huskropparna finns lekplatser, cykelvägar, gräsmattor, fotbollsplaner och parknöjen. Och ett stenkast bort: Friluftsområden, utegym, skolor och matvarubutiker. Omnia är en fristad från innerstaden. Ett grönt boende med alla bekvämligheter runt knuten. En plats med utrymme att leva, växa och ta nästa steg i livet.

NÄRSERVICE OCH KOMMUNIKATION
Fint läge med direkt närhet till naturen, Sundbybergs C, Stockholms City och Kista. Området är i utveckling och här byggs flera butiker, caféer och restauranger. Runt det stora torget kommer det att finnas ett stort utbud av närservice så som vård- och barnavårdscentral, bibliotek mm. För den shoppingsugne finns ett stort utbud av gallerior i grannområdena. Kista Galleria, Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Solna Centrum ligger alla inom kort bilavstånd. PrisXtra ligger ca 1 km från området i Hallonbergen och Willys samt Coop Konsum kompletterar utbudet av matbutiker.

Den närmaste tunnelbanan (blå linje) ligger i Hallonbergen. Dit åker man på ca 7-8 min med direktbuss 504. Bussen trafikerar Stora Ursvik via Lilla Ursvik till Hallonbergen. Övriga busslinjer är 515 som åker mellan Sundbyberg station och Odenplan , 113 mellan Sundbyberg torg-Solna C samt en nattbuss (nr 595) som trafikerar mellan Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C. I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.