Lötsjöhöjden

Fredsgränd 13, 6 tr

Magnifik våning med 30 kvm terrass och 7,5 kvm balkong!

Magnifik våning med 30 kvm terrass och 7,5 kvm balkong!

Kommande försäljning! Sundbybergs pampigaste boende beläget uppe på omåttligt populära Lötsjöhöjden. Unik 5:a med 30 kvm terrass i sydväst och inglasad balkong. Terrassen är utrustad med förråd, växthus samt eldriven markis. Storslagen utsikt över Duvbo villaområde. Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Stort vardagsrum i hörnläge med delvis öppen planlösning mot kök. Stabil förening med låga avgifter!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 127 kvm
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 6 av 6, hiss finns
  • Avgift: 6 381 kr Inkl Värme, vatten, kabel-tv och bredband
  • Förening: Brf Lötsjöhöjden
  • Byggnadsår: 2009
  • Område: Lötsjöhöjden, Sundbyberg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Högst upp i huset finner ni denna representativa och ljusa lägenhet med vidsträckt utsikt över Duvbos takåsar. Väl tilltagen terrass om ca 30 kvm i sydväst samt en stor inglasad balkong på ca 7,5 kvm i nordost. Genomgående stora fönsterpartier gör lägenheten ljus och trivsam. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum erbjuder sociala och rymliga ytor. Lägenheten är belägen i ett hörnläge med fönsterpartier i tre väderstreck.

Fyra väl tilltagna sovrum där det största sovrummet ligger i ett hörnläge med utgång till den inglasade balkongen om 7,5 kvm. Helkaklat badrum med hög komfort utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt stilren inredning. Bredvid badrummet finns även en gäst wc. Ett helt unikt boende som måste upplevas på plats. Förrådet i lägenheten har ett fönster och kan disponeras som ett arbetsrum.

Lötsjöhöjden är ett lugn område beläget på en höjd och vid en lugn återvändsgatan. Föreningen har god ekonomi och amorterat stora delar av lånen under åren. God likviditet och låga avgifter som inkluderar kabel-tv och bredband. Föreningen har nyligen installerat solceller och laddstolpar för elbilar

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.