Lilla Alby

Stamgårdsparken 4, 1 tr - ACCEPTERAT PRIS!

Topprenoverad 1,5:a i perfekt läge!

Kommande försäljning

Topprenoverad 1,5:a i perfekt läge!

Snabb tillträde möjligt! Välkommen till denna ljusa och perfekt planerade bostad i toppskick! Hög takhöjd, renoverat kök och badrum i samband med stambyte 2018 och praktisk sovalkov. Bostadens fönster blickar ut mot en lugn innergård. Mycket trevlig förening med god möjlighet till parkering. Eget källarförråd ingår. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva med en kort promenad till Sundbybergs Centrum samt Solna Strand tunnelbanestation! Kontakta mäklare för egen förhandsvisning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 39 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 3 100 kr inkl värme, VA
  • Förening: Brf Växthuset 10
  • Byggnadsår: 1942
  • Område: Lilla Alby, Sundbyberg
COVID-19
Accepterat pris

2 500 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum med gott om yta. Det mycket stora rummet erbjuder goda möjligheter till möblering. Större fönsterparti mot lugn innergård.

COVID-19
Visa mer

Kök

Mycket tilltalande kök renoverad i modern stil med stiligt stänkskydd i halvförvand och bänkskiva i sten med underliggande ho. Gott om arbetsytor - perfekt för den matlagningsintresserade! Vackra vita luckor utan beslag. Maskinell utrustning; kombinerad kyl / frys samt gasspis med ugn. Plats för matbord framför fönster.

Visa mer

Hall

Trevlig hall med bra utrymme för klädavhängning. Hallen öppnar upp mot resterande rum och direkt till vänster nås köket. God förvaring genom flertalet garderober.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum stambytt 2018 med vita väggar och mörkt klinkergolv. Badrummets inredning: Dusch med duschväggar, spegelskåp, handfat med kommod, handdukstork, wc och tvättmaskin.

Visa mer

Planlösning

För den som önskar går det bra att göra ett sovrum i köket och därmed skapa en perfekt mini 2:a!

Visa mer

Bostadsinfo

Välkommen till Brf Växthuset 10!

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Lilla Alby är en stadsdel i det södra hörnet av Sundbyberg. Den växte fram som förstadsbebyggelse längs Västeråsbanan och blev den 19 juli 1907 municipalsamhälle i Solna socken. 1943 upplöstes municipalsamhället i samband med att Solna blev stad. Stadsdelen överfördes till Sundbyberg 1949. Lilla Alby är numera sammansatt med den centrala delen av Sundbyberg. Här bor du i lugnt läge utan störande trafik. Hela området är under stor expansion med bl.a. nya Signalfabriken med butiker, hotell och restauranger samt även promenadstråk ner mot Bällstaån och längs hela Ulvsundasjön.

TUVANPARKEN/STRANDTORGET
I området ligger trevliga Tuvanparken. Här finns lekplatser, öppna gräsytor med plats för solbad och picknick, hundrastgård samt upplevelserika blomsterplanteringar mötesplats för alla åldrar.
Strandtorget kommer att bli en förlängning av Tuvanparken och ska präglas av både aktivitet och vila. Det planeras bland annat en gångbro över till Bromma. Detta kommer att öka närheten till staden och bli en trevlig knutpunkt mellan Bromma med dess Bromma blocks och flygplats, för dem som tar sig mot Sundbyberg centrum för dess småstadskänsla och för dem som vill nyttja strandpromenad mot Stockholm city.

MARABOUPARKEN
I närheten av Lilla Alby ligger även Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Ett nytt tillskott till de kommunikationerna är flygbussarna som går från Landsvägen samt att du tar dig till Odenplan på 5 minuter med pendeltåget.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.