Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 28, vån 2

Smakfullt renoverad tvåa med öppen planlösning i välmående förening!

Smakfullt renoverad tvåa med öppen planlösning i välmående förening!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! ANMÄL INTRESSE REDAN IDAG SÅ HÅLLER VI DIG UPPDATERAD.

Trivselgaranti! Ljus och luftig bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som med enkla medel kan göras om till en trea för den som behöver ett extra rum. Tack vare öppna ytor i kombination med fönster i två väderstreck och takhöjd om ca 2,70 m ges rummen en härlig rymd och en harmonisk atmosfär. Här charmas man av bevarade detaljer som t.ex. badrumsdörr, fönsterbrädor och platsbyggda garderober. Föreningen Brf Tele har välordnad ekonomi och dolt kapital genom flertalet hyresrätter. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, gym, tre stycken övernattningslägenheter och en festlokal. På denna lugna gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Hjärtligt välkommen!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 51 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2
  • Avgift: 2 949 kr Inkl Värme, VA, Kabel-tv (basutbud) och bredband (50Mbit/s)
  • Förening: Brf Tele
  • Byggnadsår: 1940
  • Område: Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholm
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Allmänt om bostaden

Välkommen till denna bostad i omtyckta LM-staden som Riksantikvarieämbete beslutade att kulturminnesmärka år 1986 i syfte att bevara Sveriges industriella historia. Lägenheten får rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck och har genomgående målade väggar i behagliga kulörer samt ett mörkt laminatgolv. I trapphuset finns en gemensam balkong för boende i porten och på baksidan av fastigheten finns en mysig gård med bänkar etc om sommarhalvåret. Till bostaden hör två förråd, ett mindre matkällarförråd om ca 1 kvm och ett större källarförråd om ca 6 kvm. Cykelförråd/barnvagnsrum beläget i fastigheten mittimot och tvättstuga på Pingstvägen 34. Fönstren renoverades nyligen utvändigt av föreningen.

Hägerstens kanske mysigaste och mest pittoreska kvarter med flertalet restauranger och caféer så som AB Café, Söderbergs bageri och Landet. Från bostaden är det en kort promenad till mataffärer, konstfack och Telefonplans tunnelbana som tar dig till Södermalm på 5 minuter och T-centralen på 13 minuter.

COVID-19
Visa mer

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket som därmed ges ljusinsläpp genom flertalet fönster från två väderstreck. Rummet är i generös storlek och kan möbleras med såväl sällskapsmöblering, matbord om så önskas samt övrig möblering som t.ex. bokhylla, kontorsmöbel, bänk eller fåtölj.

Visa mer

Kök

Kök i vinkel som ligger i öppen planlösning mot vardagsrum med plats för matplats. Gott om förvaring bakom vita skåpluckor och generösa arbetsytor genom mörk arbetsbänk nedan snyggt stänkskygg. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad mikro och diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt.

Visa mer

Matplats

Matplats för 4-6 personer i anslutning till köket. Detta utrymme kan även delas av från köket och bilda ett till sovrum eller kontor (3 rok), se alternativ planlösning.

Visa mer

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för såväl dubbelsäng som sängbord samt en garderob med skjutdörrar.

Visa mer

Badrum

Ingång genom charmig originaldörr till helkaklat badrum (2008) med ljusinsläpp genom charmigt fönster med detaljer från byggåret. Badrumsinredning i form av wc, tvättställ och kommod med spegel ovan, dusch, toppmatad tvättmaskin samt rostfri vattenburen handdukstork. Elburen behaglig golvvärme.

Visa mer

Hall

Inbjudande hall och bostadens knutpunkt som leder till samtliga rum. Avhängning av ytterkläder genom hatthylla och ytterligare förvaring genom tre platsbyggda garderober med överskåp. Ena "garderoben" används idag som städskåp.

Visa mer

Fastigheten

Välkommen till Pingstvägen 28, vån 2!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Midsommarkransen och Telefonplan är ett mycket populärt, mysigt och expansivt område med allt från charmiga sekelskifteshus till moderna nyproduktionshus. I närområdet finner ni all tänkbar service såsom flera mataffärer, apotek, trevliga och populära restauranger ( t.ex. Landet, Krubb, Scanwich, Pita i parken, Lulu, Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket), caféer, SATS, Konstfack m.m. På gångavstånd finns mysiga Svandammsparken med en plaskdamm och fina gräsytor att sola på. Det är inte heller långt bort till härliga Vinterviken och grönområdet kring sjön Trekanten, eller varför inte ta en promenad in till Södermalm. I området planeras det flera spännande nybyggnadsprojekt. Läs mer på: http://insynsbk.stockholm.se/Byggochplantjansten/Pagaende-planarbete/PagaendePlanarbete/Planarende/?JournalNumber=2013-05016

Kommunikation

T-bana Midsommarkransen och Telefonplan samt flertalet busslinjer.

Närservice

ICA Telefonplan, Hemköp Telefonplan, Coop Svandammsplan

Parkering

Boendeparkering i området 500 kr/mån

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.