Midsommarkransen

Midsommargränd 10, 4 tr.

SÅLD

Välkommen upp till detta fulländade hem med vindskaraktär, braskamin och ombyggnadspotential till en bra trea. Här erbjuds en bostad att trivas i med hög modern standard, stilrena materialval, värmande kamin och härlig utsikt över himmel, trädkronor och takåsar. Ljust och luftigt med stora fönsterpartier, mysig balkong och utsikt över föreningens grönskande gård med uppvärmd pool. Väldigt solid bostadsrättsförening med bra ekonomi, låg månadsavgift och garage i huset.

I mycket populära Midsommarkransen bor du ett stenkast från Södermalms härliga puls samtidigt som du bor lugnt beläget mot en fin grön gård. Till T-bana Midsommarkransen och Telefonplan är det fem minuters promenad som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 15 minuter. I området finner ni även ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.