Kungsängen/Tibble

Hjortronvägen 33

Välplanerad och kvadratsmart 1:a i gavelläge!

Kommande försäljning

Välplanerad och kvadratsmart 1:a i gavelläge!

Mycket välplanerad bostadsrätt om 1 r.o.k i omtyckta Tibble. Lägenheten ligger i ogenerat gavelläge med utsikt över den gröna innergården och kvartershusen. Flexibel planlösning med gott om plats att inrätta sovalkov. Kök med matplats och badrum med badkar och fönster. Stort förråd i anslutning till ytterdörren. Nära bad, natur och bra busskommuikationer. I området finns en välsorterad Coop-butik och det är även gångavståd till såväl handelsplatsen i Norrboda som Kungsängens centrum.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 45 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 2 586 kr
  • Förening: HSB Brf Tibble i Upplands-Bro
  • Område: Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro
COVID-19
Utgångspris

1 395 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Rum

Rymligt rum med god flexibilitet vad gäller möbleringsmöjligheter och plats att bygga sovalkov. Vita väggar och parkettgolv. Fransk balkong.

COVID-19
Visa mer

Beskrivning

Brf Tibble är en omtyckt förening med välplanerade lägenheter med storlek mellan 1-5 r.o.k. Området ligger med närhet till naturområden och bad vid Lillsjön. I området finns en välsorterad Coop-butik. Föreningen består av Hjortron-, Hallon-och Rönnbärsvägen, vilka alla har gårdshus med tvättstugor. Alla innergårdar har fina planteringar och sittbänkar utplacerade. Lekplatser finns i området och bänkar finns utplacerade på innergårdarna. Smart förråd i anslutning till lägenhetens ytterdörr. Praktiskt att ha alla saker inom bekvämt räckhåll! Parkering till en låg kostnad om 120 kr/mån, (150 kr från 1 juni 2021) vilket berättigar till att stå på alla föreningens öppna p-platser.

Visa mer

Kök

Bra arbetskök med matplats. Skåpinredning i körsbär. Bänkskiva i laminat. Rostfri diskbänk med rejäla hoar. Vita väggar. Laminatgolv. Kyl och frys. Spis med plattor. Matplats med utsikt över den gröna, fina innergården.

Visa mer

Badrum

Badrum med fönster och badkar. Ljus våtrumsmatta och våtrumstapet. Handfat. Badrumsskåp och WC.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med snygg och praktisk garderobslösning. väggar i mild, blå ton och laminatgolv.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser till Kungsängen station. Busshållplats på smidigt avstånd. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Resan till Stockholms central tar mindre än 30 minuter från Kungsängen. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar Tibble.

Närservice

Det är gångavstånd till en Coop-butik vid Tibble Torg. I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral, tre bemannade banker och ett flertal restauranger. I grannskapet finns också Coop Forum. Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café finns i Kungsängens centrum. Omtyckt deli samt skaldjursdeli finns i centrum. På nyrenoverade Villa Skoga finns barberare, skönhetssalong, Petjos café och en livsstilsbutik med hög trendkänsla och personlig service.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.