Bro/Råby

Korpstigen 6A

Ljus bostadsrätt med utpräglad radhuskaraktär och närhet till natur, bad & tåg!

Till salu

Ljus bostadsrätt med utpräglad radhuskaraktär och närhet till natur, bad & tåg!

-FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN!-
Välkommen till trevliga Brf Boklok Råby som ligger med optimalt läge nära service och kommunikationer, det är endast 700 m till pendeltågsstationen från intilliggande Råbyrondellen. Föreningens hus ligger med fina innergårdar där de som gillar att odla till husbehov kan få sitt lystmäte. Fin altan i sydvästläge där ni njuter av solen. Till natur och bad är det cykelavstånd och golfar gör ni på Bro Hof, Bro Bålsta GK eller Sofielund som är en Pay & Playbana. Willys ligger ett par kilometer bort i Fliesbergshuset. ICA Maxi finns också på bekvämt avstånd med bil vid Draget i Bålsta och i Bro Centrum finns bra vardagsservice samt simhall och bibliotek.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 50 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 3 494 kr inkl värme, vatten, sophämtning, p-plats
  • Förening: Brf BoKlok Råby
  • Område: Bro/Råby, Upplands-Bro
COVID-19
Fast pris

1 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Altan

Altan som kan göras större med utmärkt solläge. Stenlagd del för möblemang intill fina gräsytor för barnens lek och spel eller kubbmatchen på midsommarafton.

Visa mer

Kök

Kök i öppen planlösning mot vardagsrum samt utgång till uteplats via dubbeldörrar. Parkettgolv. Skåpinredning i ljust trä. Rostfri diskbänk. Kyl och frys. Spis med häll i rostfritt utförande. Spisfläkt i rostfritt. Fönster ovan arbets-och diskbänk. Parkettgolv. Ljusa väggar. Snyggt kakel i svart med blank finish.

COVID-19
Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning mot köksdel med matplats. Ljusa väggar och parkettgolv. Utgång till den fina altanen

Visa mer

Beskrivning

Välkommen till trevliga och omtyckta Brf BoKlok Råby, här bor ni i fina hus med utpräglad radhuskaraktär och naturen och kommunikationer inom bekvämt räckhåll. Hög takhöjd och stora, spröjsade fönster ger fin rymd och ljus. Uteplats med i fint solläge i anslutning till stora gräsytor, perfekt för lek och spel eller för soldyrkaren. Fina fönsterbänkar i sten. Lägenheten har en rymlig klädkammare och en separat tvättstuga. Parkeringsplats ingår i avgiften och man garanteras en plats! Gården kring hus har fina gräsytor och grusade gångar. De rymliga, externa förråden ligger i en trevlig länga på innergården. Bredband finns.

Visa mer

Hall

Hall med plats för avhängning. Dörr med överljus. Ingång till badrummet. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Sovrum

Sovrum med ingång till rymlig klädkammare. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med plats för klädvård och förvaring. Ljusa väggar och gråmelerad plastmatta. Hyllor. Tvättmaskin. Fönster.

Visa mer

Badrum

Snyggt badrum med väggplattor i vitt. Golv med mattsvarta klinkerplattor. Handfat med kommod. WC. Badrumsskåp med spegel. Fönster.

Visa mer

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.