Kärrtorp

Holmögaddsvägen 22, 4 tr

55+ boende - Mycket ljus gaveltrea högst upp i huset med balkong i sydvästläge.

SÅLD

55+ boende - Mycket ljus gaveltrea högst upp i huset med balkong i sydvästläge.

Här presenteras en ytterst välplanerad lägenhet för dig som är 55+. Det som placerar sig högt på listan över fördelar är framförallt det lugna läget, högst upp i huset på gaveln, ljuset och den fina utsikten. Gatans placering är noggrant utvald - mitt bland grönskande kvarter och med direkt närhet till Kärrtorps centrum och Nackareservatet. Centrum på bekvämt gångavstånd och buss som går precis utanför. I centrum finns bland annat två välsorterade matbutiker, apotek, frisör, café/bageri, deli och flera restauranger, samt såklart tunnelbanestation.

Invändigt bjuder bostaden på 84 kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök med möjlighet att förändra planlösningen för den som önskar.
Stor balkong mot trivsam innergård som bjuder på ett soligt sydvästläge. Mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck, nyslipade och lackade parkettgolv samt nymålade vita väggar.
I huset finns ett rymligt källarförråd som hör till lägenheten, gemensam tvättstuga, övernattningsrum för gäster samt en föreningslokal med pentry och badrum. Föreningen har även garageplatser för uthyrning (kö f n).
Välkommen hem!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 730 000 kr

Ansvarig mäklare

Nina Eklund

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.