Älta

Storkällans Väg 1,1tr

Nybyggd lägenhet mot lummigt skogsparti!

SÅLD

Nybyggd lägenhet mot lummigt skogsparti!

Hjärtligt välkomna till denna nybyggda fastighet som stod klar 2019 och byggdes av Hökerum. Med sin stilrena och moderna design erbjuder denna tvåa ett bekvämt boende granne till mysigt skogsparti. Här finns allt ni behöver! Ni välkomnas till en hall med gott om förvaring. Kök med god arbetsyta och utrustad med bekvämligheter som exempelvis diskmaskin och mikro. Halvöppen planlösning från köket som förenar matplats och vardagsrum; med plats för soffmöbel och bord. Intill vardagsrummet finner ni den stora och mysiga balkongen med utsikt mot skogspartiet. Här finns plats för soffgrupp och bord. Sovrum med plats för stor säng och även här garderobsvägg med skjutdörrar samt skjutdörr mellan vardagsrum och sovrum.

Till lägenheten ingår det ett källarförråd. I källarplan finns även ett cykelrum och ett hobbyrum med enklare serviceutrustning för cyklar. Gemensam innergård med uteplats samt mindre lekplats för de minsta barnen.

Attraktivt område med sitt natursköna område med närhet till såväl naturreservat, badsjöar och parker. I Älta Centrum finner ni den närservice som behövs och även Tyresö Centrum är populärt. Vill man variera sig ligger även Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med en kvart - tjugominuters avstånd. Gällande kommunikationer finns ni bussar till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser ifall ni ska mot Tyresö, Nacka och Haninge. En kort cykeltur bort finner ni mysiga Erstaviken för ett dopp i vattnet. Här bor man även i närheten av populära Hellasgården med flera cykelslingor, turer att promenera eller ifall man bara vill ta ett dopp i vattnet. I Älta bor man verkligen kring flera naturområden!

Detta är verkligen ett modernt och mysigt hem att trivas i. Passar alla åldrar - såväl singeln som paret som vill bo med snygg design, bekvämt och i ett lugnt område!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.