Vega

Storseglet 53

Stilren 1:a med egen balkong i populära Vegastaden!

SÅLD

Stilren 1:a med egen balkong i populära Vegastaden!

Välkomna till denna trivsamma och moderna etta med centralt läge i Vega! Här finner ni 28 ytterst välplanerade kvadratmeter med goda förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och allrum samt en rymlig balkong med utsikt över grönskan utanför. Bostaden har genomgående parkettgolv förutom i badrummet, vita väggar och en fantastisk fondvägg i grå nyans. Stilrent kök med påkostade vitvaror och badrum som bland annat är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare för maximal komfort samt härlig golvvärme.

Fastigheten är belägen på en trafiksnål gata med naturskön grönska runtom. Här bor man med några minuters promenadavstånd till pendeltågsstationen Vega från vart man kan ta dig in till city på cirka 20 minuter. Vega är ett växande område med lägenheter, radhus och friliggande villor. Utgångspunkten när Vega planerats har varit att skapa en levande stadsmiljö där man ska ha närhet till bland annat service, skolor och natur. Här bor man även med bekvämt avstånd till Haninge Centrum där det finns flertalet matbutiker, cafeér, apotek, frisör, gym och restauranger. Några minuter från bostaden med bil finns också bland annat Coop, Ica Maxi, Systembolaget, MIO och Länna shoppingcentrum.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

1 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.