Skogås

Storvretsvägen 25

Fantastisk och modern 2:a i trivsamt område!

Fantastisk och modern 2:a i trivsamt område!

Nu finns det chans att förvärva denna underbara lägenhet med 51 perfekt planerade kvadratmeter! Bostaden kännetecknas av en inglasad balkong med natur utanför, rymligt vardagsrum samt ett fantastiskt och modernt kök. Här finner man ett badrum med tvättmaskin, ett kök med matplats som går att duka upp för cirka 4-6 personer, vardagsrum, sovrum med fönster mot balkongen och en hall med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening. Här bor man med ca 10 minuters promenadavstånd till Skogås centrum där det bland annat finns mataffärer, apotek, frisör, caféer, restauranger, bibliotek och gym. Från Skogås tar man sig enkelt med pendeltåg till Stockholm central på cirka 20 minuter. Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Anneli Cederlund för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 51 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 763 kr I avgiften ingår värme och vatten.
  • Förening: Brf Grannporten
  • Byggnadsår: 1966
  • Område: Skogås, Huddinge
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkomna!

På Storvretsvägen 25 i Skogås finns denna trevliga 2:a. Här bor man med närhet till natur, trevliga promenadstråk, badplatser, goda kommunikationer samt service!

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med parkett som pryder golvet och ljusa väggar. Här finns plats att möblera med soffa, soffbord och tv-möbel. Vardagsrummet har fönsterpartier åt två håll vilket gör bostaden riktigt ljus och trivsam och bidrar till den trevliga atmosfären.

COVID-19
Visa mer

Kök

Stilrent kök med gräddvita luckor där gott om förvaringsutrymme finns i både över- samt underskåp. Bänkskivan går i en ljus spräcklig nyans med belysning ovanför diskho. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, spisfläkt, ugn och diskmaskin. Plats finns här för matbord att duka upp för ca 4-6 personer intill fönstret.

Visa mer

Balkong

Från köket nås denna fantastiska balkong med utrymme för förslagsvis utemöbler och planteringar för den med gröna fingrar. Här kommer många stunder att spenderas!

Visa mer

Sovrum

Från hall och kök nås sovrummet som befinns i ett rofyllt läge. Här finns plats att möblera med en större säng med tillhörande nattduksbord, garderob och förslagsvis en byrå.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som pryds av ljust golv och vita väggar. Här finns en hatthylla och gott om utrymme att hänga av sig ytterkläder. Till lägenheten hör även ett förråd för den som behöver mer förvaringsutrymme.

Visa mer

Badrum

Smakfullt badrum med vitt kakel och blått klinker. Här finns handfat, spegelskåp, badkar och wc. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin för maximal komfort.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Skogås är ett trevligt område rikt på både skog och natur med fina strövområden samt flertalet badplatser. Vintertid plogas bana för långfärdsskridsko på både Magelungen och Drevviken som sommartid erbjuder både strand- och klippbad. I området finns även rika möjligheter till fritidsaktiviteter med simhall, padelbana, tennisbana, badmintonbanor och fotbollsplaner.

I Skogås finns ett flertal skolor: Mörtviksskolan, Edboskolan, Skogåsskolan och Vretskolan. Det finns även ett gymnasium: Östra gymnasiet. Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i närområdet.

Kommunikation

I Skogås centrum finns det pendeltåg som tar cirka 20 minuter in till Stockholm City. Från Storvretsvägen eller Skogås Centrum går även buss mot bland annat Farsta centrum från vart man kan ta sig vidare med tunnelbana. I Skogås finns även bra bussförbindelser mot bl.a. Länna, Huddinge och Haninge.

Närservice

I Skogås centrum finns bland annat två välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, frisör, caféer och restauranger. Här finns även postombud, gym, trafikskola och en kyrka. En kvart från Skogås med antingen buss eller bil tar man sig även till Farsta Centrum som är ett mycket populärt centrum med sina c:a 150 butiker och restauranger. Här samsas matbutiker, Systembolag, klädbutiker och inredningsbutiker med caféer och restauranger m.m. Här finns också bland annat vårdcentral, tandvård, banker, spelbutiker, begravningsbyrå och postcenter. Sommartid förekommer också en trevlig torghandel med blommor och frukt.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.