Eklundshov

Eklundshovsvägen 4D

Stadsnära boende i nybyggt hus

SÅLD

Stadsnära boende i nybyggt hus

FAST PRIS, lägenheten säljs utan budgivning. Vänligen kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

I ett fantastiskt läge, nära Uppsala universitet och centrum ligger denna lägenhet med smarta lösningar, stilrena materialval och natursköna omgivningar. Ett perfekt boende för dig som studerar i Uppsala eller bara vill ha de bekvämligheter som nyproduktion ger i ett city- och naturnära läge. Lägenheten är vackert belägen mellan vattendrag och Gula stigen som mynnar ut i skogen kring Sten Sture-monumentet. Ett stenkast från bostaden ligger även Fyrisån med trevliga promenadstråk och cykelleder.

Här möts du av en välkomnande hall med grått klinkergolv som sedan övergår i ett laminatgolv i modern dansk ek och vitmålade väggar som sedan går enhetligt i allrum, köksdel och sovalkov. Hallen har gott om yta för ytterkläder och skor samt förvaring i två garderober och städskåp. Dessutom så ingår det ett förråd i avgiften som är beläget på samma våningsplan. Den optimalt planerade köksdelen är utrustat med allt du kan tänkas behöva. Köksinredning är ifrån Marbodal med vita luckor och vitt kakel ovan diskbänk och bänkskiva med ytskikt av ekträ. Öppen planlösning mot vardagsrum med smart sovalkov. Fint ljusinsläpp från två större fönster. Lägenheten har även ett vackert inrett badrum med grå klinker på golvet och väggar i vitt kakel.

Snabbt tillträde möjligt!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

1 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.