Valsätra

Bernadottestigen 1B -FAST PRIS

Högst upp i huset

Till salu

Högst upp i huset

Välplanerad etta som ligger högst upp i huset med stor balkong i söderläge. Huset byggdes 2016 och lägenheten har endast ägts av en tidigare ägare. Vardagsrum med öppen planlösning och fint ljusinsläpp där du får gott om yta för soffgrupp och sovalkov för sängen, välutrustad köksdel, helkaklat badrum och förvaring i klädkammare.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 31 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 4 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 044 kr inkl. värme, vatten och tvättstuga. Obligatorisk avgift för ComHem Triple Play om 306 kr.
  • Förening: Bernadotteporten
  • Byggnadsår: 2016
  • Område: Valsätra, Uppsala
COVID-19
Fast Pris

1 550 000 kr

Visningar

26 Sep
Kontakta mäklaren för att boka tid!
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

-FAST PRIS-
Kontakta mäklaren för att boka visning!

Välkommen till Bernadottestigen 1B, denna välplanerade etta om 31 kvm som ligger högst upp i huset har en fantastiskt solig balkong i söderläge. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, samt sovalkov för sängen. Köksdelen är välutrustad med allt du kan tänkas behöva inom matlagningsväg. Badrummet är väldigt rymligt och har både duschplats och det är förberett för tvättmaskin. Du har även gott om förvaring i stor klädkammare. Ett väldigt bekvämt boende i modernt hus, med chans till snabbt tillträde!

Som boende i Uppsalas södra delar bor du nära Hågadalen med vackra ströv- och friluftsområden. Här finns vidare flertalet förskolor, Malmaskolan, Valsätraskolan och inte minst ett modernt köpcentrum i Gottsunda som erbjuder bl a Ica, Willys, food court, apotek, vårdcentral och simhall. I närbelägna Rosendal finns också Ica och apotek samt restauranger, sportbar och Usif Arena med gym, tennisbanor etc. Som boende här tar du dig också enkelt in till Uppsalas stadskärna med cykel eller med stadsbuss. Varmt välkommen på visning!

Balkong

Denna lägenhet som ligger högst upp i huset har en rymlig balkong i söderläge. Här får du även avnjuta många soltimmar från morgon till kväll, med plats för större utemöbler.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum med vackert ljusinsläpp från det stora fönstret och den glasade utgången till balkongen. Gott om yta för soffgrupp och tv-möbel. Det är här öppen planlösning mot köksdelen och en djup sovalkov för sängen. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

COVID-19
Visa mer

Köksdel

Välutrustad köksdel med kombinerad kyl/frys, städskåp, ugn, spis, fläkt och diskbänk. Vit skåpsinredning och kaklad yta över arbetsbänk och häll, samt gott om förvaring. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Matplats

Framför köksdelen finns det en naturlig matplats, med sittplats för 4 personer. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Stort badrum med duschplats, framdraget för tvättmaskin, wc, handfat och belyst spegelskåp. Vitkaklade väggar och ljust klinkergolv.

Visa mer

Klädkammare

I hallen finns avhängningsyta för ytterkläder och skor. Efter köksdelen finns det sedan ytterligare förvaring i en rymlig klädkammare. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Byggnaden

Vacker arkitetritad byggnad från 2016. Mysig gemensam innergård med långbord och grillmöjligheter. Lägenheten är belägen i det hus som har fyra våningar närmast vårdsätravägen med balkong mot innergården.

Visa mer

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.