Alsike

Morkullegatan 37C

Välkommen till Morkullegatan 37C

SÅLD

Välkommen till Morkullegatan 37C

På andra våningsplanet med ett insynsskyddat läge och en ca 18 kvm stor terrass i sydväst finner ni denna fina fyrarumslägenhet mitt i populära Alsike. Egen parkeringsplats och förråd ingår!

Bostaden har ljusa ytskikt och parkettgolv och är i genomgående bra skick. Här välkomnas du in i en rymlig hall med praktiskt klinkergolv precis innanför dörren och god förvaringsmöjlighet bakom skjutdörrar. I anslutning till hallen finns det helkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns tre bra och rymliga sovrum samt ett stort kök med en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Härifrån nås även den ljuvliga terrassen.

Här bor man i omåttligt populära Alsike ca 4 km utanför Knivsta. Här är det lugnt och barnvänligt med flertalet förskolor och skolor. Närhet till friluftsliv med BMX-bana och upplysta elljusspår. Från centrala Knivsta går pendeltågen frekvent både till Stockholm och Uppsala och på bara några minuter nås E4:an vilket gör detta till ett bra pendlarläge.

Varmt välkommen på visning!

Anmälan gör du enklast via hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig mäklare Jessica Gustafsson på 0707820012.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Jessica Gustafsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.