Centrum Uppsala

Kungsgatan 52D -FAST PRIS

Välplanerad 1,5:a mitt i centrala Uppsala -FAST PRIS-

Till salu

Välplanerad 1,5:a mitt i centrala Uppsala -FAST PRIS-

-FAST PRIS-
Föst till kvarn principen tillämpas. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Välkommen till denna trevliga 1,5:a som ligger mitt i centrala Uppsala. Endast några minuters promenad till butiker och restauranger samt bra kommunikationer med Uppsala resecentrum ett stenkast från bostaden. Lägenheten är välplanerad med ett halvrum som används som sovrum och möjligheten att gå runt mellan alla rum gör att den känns rymlig. Vardagsrummet får ett fint ljusinsläpp med fönsterpartier längs med hela ytterväggen och har plats för soffa och skrivbordshörna samt bra förvaring i garderobsvägg. Köket är smakfullt renoverat med bevarade originalluckor, bra arbetsytor både vid den rostfria diskbänken men också vid det gamla serveringsskåpet. Trevlig matgrupp framför fönstret som ger fint ljusinsläpp, gott om plats för fyra personer. Fullutrustat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaringen i lägenheten tillhör det tre stycken förråd.

Det är en välskött bostadsrättsförening som erbjuder en grön innergård med gemensamma trädgårdsmöbler samt en gemensam takterrass. Det finns även tvättstuga med torkrum, cykelförråd, hobbyrum och samlingslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Här bor du med perfekt pendlarläge och närhet till allt vad staden erbjuder, som granne ligger den omtyckta restaurangen Peppar peppar och i kvarteret Suttung som ligger bredvid huserar hotellet Elite Hotel Academia, puben Bishops Arms och restaurangen Miss Voon som har en fantastisk utsikt över Uppsala.

Perfekt första bostad, studentboende eller övernattningslägenhet med både Uppsalas stadskärna och resecentrum runt hörnet.

Välkommen på visning! -Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 43 kvm
  • Antal rum: 1.5 rum
  • Våning: 1 av 4
  • Avgift: 2 583 kr Inkl. värme, vatten. Obligatoriskt tillägg 125 kr för bredband och digital-TV.
  • Förening: Fjalar 2
  • Byggnadsår: 1937
  • Område: Centrum Uppsala, Uppsala
COVID-19
Fast Pris

1 950 000 kr

Visningar

26 Sep
Visning- Boka tid hos ansvarig mäklare.
Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster och utgång till fransk balkong. Plats för soffa och skrivbordshörna samt bra förvaring i garderobsvägg. Vitmålade väggar och parkettgolv.

COVID-19
Visa mer

Kök

Charmigt kök med vitmålade luckor i orginal. Bra arbetsytor och rostfri diskbänk. Matbord framför fönster med gott om plats för fyra personer. God förvaring i skåp och lådor samt förråd. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt och kombinerad kyl och frys. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Halvrum/sovrum

Halvrum som används som sovrum. Plats för säng och nattduksbord. Gråmålad fondvägg och parkettgolv.

Visa mer

Badrum

Badrum som är fullt utrustat med dusch, wc, handfat, spegelskåp och extra förvaringsskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel på väggarna med en svart bård och ljus plastmatta på golvet.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med bra avhängningsytor för ytterkläder. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Takterrass

Gemensam takterrass som får nyttjas av alla medlemmar i bostadsrättsföreningen.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Här har du nära till allt, förskolor, skolor, vårdcentral, Samariterhemmets vårdmottagning med närakut och apotek finns runt knuten. Du har också nära till Stadsparken. Gångbron över Fyrisån har förenklat tillgången till Stadsparken där det erbjuds mångfaldiga aktiviteter som exempelvis Parksnäckan, fotboll/ skridskoåkning på Studenternas och Friskis & Svettis sommarjympa, Året runt kan du nyttja motionsspår så som motionsspår i Stadsskogen och Gluntenpromenaderna som har fem olika motionsspår vid och runt Fyrisån

Kommunikation

Endast 5 minuters promenad till resecentrum där tågtrafik och bussar tar dig dit du önskar. Bättre pendlarläge än så här går inte att få. Fina promenad- och cykelvägar finns runt knuten.

Närservice

Läget är utmärkt för dig som vill ha närhet till allt vad staden har att erbjuda. Endast några få minuters promenad till brygglivet vid Fyrisån, ett par minuters promenad till perrong och en kort promenad tar dig ner till stadskärnan. Som boende i Centrum kan du trots det centrala läget också njuta av den omedelbara närheten till Uppsalas fina stadsträdgård.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.