Salabacke

Johannesbäcksgatan 95

Välkommen till Salabacke och Johannesbäcksgatan 95!

SÅLD

Välkommen till Salabacke och Johannesbäcksgatan 95!

Med ett insynsskyddat läge på våning tre av sex finns nu möjlighet att förvärva en smart disponerad lägenhet om 44 kvm. Välkomnade entré, öppet kök och vardagsrum och ett stort sovrum med utgång till balkong. Ett fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Bra förvaringsmöjligheter i hall och sovrum och ett förråd i källaren.

Ett välutrustat hem med hög standard i fastighet från 2018 med hiss från markplan. En välskött förening med en trevlig innergård och gemensam takterrass för medlemmarna. På takterrassen finns det fina sociala ytor med grillmöjligheter, trädgårdsmöbler, odlingslådor och solstolar. På Johannesbäcksgatan bor du med gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna, bra kommunikationer med stadsbussen och med bil går det fort att ta sig ut på E4:an. På gångavstånd finns både Årsta centrum och Gränby centrum med ett rikt utbud av affärer och allmän service.

Lägenheten planeras att säljas i januari/februari 2021. Förhandsvisning kan bli aktuellt, välkommen att anmäla intresse nedan.
Ange namn, e-post och telefonnummer, så återkommer jag om det blir aktuellt med förhandsvisning.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.