Gunsta

Funbo Spångtorp 33

Lantlig familjeidyll ca 20 min från stadskärnan

SÅLD

Lantlig familjeidyll ca 20 min från stadskärnan

Välkommen hem till denna skyddade lantliga familjeidyll förbi hästhagar och vackra promenadstråk för hundpromenader. Vid lugn gata hittar du denna friliggande 1½ plans villa, i barnvänligt område omgiven av skog och natur. Funbo Spångtorp 33 rymmer många fina sällskapsytor och är gjord för att avnjuta absolut livskvalité. Ett hus som rymmer många ytor att umgås med familjen men ändå ser till att alla familjemedlemmar kan få sin egna plats.

Den stora tomten inbjuder till lek och umgänge runtom hela huset. På tomten finns vedeldad badtunna, lekytor, flera fruktträd och grönska. I anslutning till entrén så finns altan under tak, men även trälagd uteplats nås från vardagsrummet. Dessutom har du garage med förvaring, carport och en uppfart som rymmer flera bilar.

På grund av rådande restriktioner vänligen respektera begränsningen om endast två person per sällskap. Är ni fler, kontakta gärna mäklaren för att boka in en privatvisning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

4 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.