Kungsängen

Skyttelgatan 17

SÅLD

Välkommen till Skyttelgatan 17 och ett boende på översta våningen med totalt 44 kvm terrass/balkong på vardera sida om lägenheten. Ett påkostat hem med en öppen planlösning, generös takhöjd och härliga attribut såsom bastu och en inglasad balkong.
Välkomnande entré, luftigt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong (12 kvm) med kvällssol mot innergården. Ett stort kök med utgång till terrass (17kvm) med förmiddagssol. Ett stort sovrum i en avskild del av lägenheten, från sovrummet når du en terrass (15kvm) med kvällssol mot innergården.

Ett lugnt läge i området och en stabil förening med låg belåning samt låga månadsavgifter. Bra bekvämligheter med garage i källarplan, en gemensam relax och ett förråd till lägenheten.

Industristaden är en tämligen ny stadsdel i Uppsala som tillhör området Kungsängen. Gemensamt i huset finns bastu och relaxavdelning med uteplats samt mysiga föreningslokalen, Växthuset, att hyra. Medlemmarna har också tillgång till ett övernattningsrum. Trevlig innergård med gemensamma trädgårdsmöbler och lekpark. Det moderna kvarteret har tagit vid där de gamla innerstadskvarteren slutar. En ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räkkryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården med klassiska ställen som Studenternas idrottsplats och det anrika nöjespalatset Flustret.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.