Centrum-Fjärdingen

Drottninggatan 5

Spektakulär lägenhet mitt i hjärtat av Uppsala

SÅLD

Spektakulär lägenhet mitt i hjärtat av Uppsala

Med utsikt över slottet, domkyrkan och Skytteanska trädgården belägen tre trappor upp, finns denna ytterst välplanerade lägenhet.
Bostaden är smakfullt renoverad med många fina och påkostade detaljer för att bibehålla dess karaktär. Tilltalande flexibel planlösning med luftiga rum, där välbevarade klassiska detaljer samsas med en modern och familjeanpassad planlösning. Rymligt, fullutrustat sällskapskök med köksö i mitten av rummet. God förvaring och bra arbetsytor. Vardagsrum med spektakulär utsikt och med skjutdörrar mot TV-rummet. God kontakt med den fungerande öppna spisen, såväl som med master bedroom, där du vaknar upp med samma fantastiska utsikt som stoltserar i vardagsrummet. Balkongen når du från både vardagsrummet och sovrummet och även den har utsikt mot den grönskande Skytteanska trädgården och domkyrkan. Generös inre hall med mycket god förvaring i de välbevarade originalskåpen. Även de gamla serveringsklockorna finns kvar. Våningen nyttjas idag med tre sovrum, varav två går att nyttjas med separat entré, två badrum där det ena badrummet har tvättmaskin och kombinerad dusch och ångbastu.

För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

7 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Mina Rostvik

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.