Gamla Uppsala

Odins väg 9

SÅLD

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet i Gamla Uppsala med ett lugnt och barnvänligt läge på Odins väg. Ett tilltalande läge med ett hus och garage i stort renoveringsbehov.
Bostadshuset, två plan och källare.
Ett entréplan med hall, kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum. Från vardagsrummet går du ut på altanen på baksidan av huset. Övre plan med två sovrum, en toalett och en stor klädkammare. Källarplan med ett hobbyrum/förråd, tvättrum, pannrum, matkällare och garage.
På fastigheten finns även ett fristående dubbelgarage med uppställningsplatser för två bilar framför. På baksidan av tomten finns ett mindre förråd.

Gamla Uppsala är ett av Uppsalas populäraste villaområden, ett barnvänligt område med bra skolor och förskolor. I området finns stora allmänna gräsytor, flera lekplatser och närheten till naturen.
För den aktiva familjen finns motionsspåret Röbo och GUSK:s fotbollsplaner i närområdet. Med cykel är det lätt att ta sig på cykelvägar till IFU-Arena, ishallar, UTK, BMX-banan och 4H-gården samt Gränby Köpcentrum.
Här bor du i barnvänliga kvarter med cykelavstånd till Uppsalas stadskärna. Bra kommunikationer med stadsbuss och med bil går det fort att ta sig ut på E4:an.

Övriga förutsättningar
Besiktning och energideklaration kommer ej att utföras av säljaren.
Förhandsvisningar planeras söndag 11/4.
9/4, dagtid, finns möjlighet att boka tid och titta invändigt på hus/garage med egen sakkunnig/hantverkare, kontakta mäklare för tidsbokning.

Är du intresserad av förhandsvisning, boka ankomsttid nedan.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Tomas Östlund

Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.