Ulleråker

Gustaf Kjellbergs väg 1A

Uteplats med kvällssol

Kommande försäljning

Uteplats med kvällssol

Välkommen till en tvårummare med fantastik uteplats i läge för kvällssol och en magisk inramning av vackra Lindar precis utanför. Här erbjuds en trevlig planlösning med utgång till uteplats från vardagsrummet, helkaklat badrum med uppdaterad inredning och tvättmaskin, platsbyggd garderob i hallen och mycket mer! Just nu finns parkeringsplats ledig och i föreningen finns både gästrum och hobbyrum samt trevlig innergård med utemöbler. Läget är naturnära men ändå är cykelvägen till centrum kort - Varmt välkommen till Gustaf Kjellbergs väg 1A.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 66 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 4, hiss finns
  • Avgift: 4 124 kr I avgiften ingår värme, vatten och tvättstuga. Gemensamt elavtal för föreningen, el debiteras utöver månadsavgift. Gruppavtalet för Bredband 100/10, TV Bas och Telefoni Bas 100 kr/mån utöver avgiften.
  • Förening: Ulleråker Park 2
  • Byggnadsår: 2006-2007, Föreningens information
  • Område: Ulleråker, Uppsala
COVID-19
Utgångspris

2 300 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Magnus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Närområde

Området tilltalar den som trivs med lite mer rymd mellan byggnaderna - luftigt och naturnära. Omgivande kvarter ger en gemytlig känsla av villaområde och lugnet här bör upplevas på plats.

Ulleråker utvecklas och den som vill veta mer hittar mycket information här: https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/ulleraker/

Läget ger den bästa kombinationen av närhet till centrum och enkel access till E4an för pendlare men samtidigt en lugn tillvaro i en lite grönare del av Uppsala. Ulleråker är beläget mellan Lantbruksuniversitetet SLU och Uppsala universitet med BMC, Ångströmslaboratoriet och Akademiska. Kolonilotter finns i området - ett stort plus för den med ett odlingsintresse!

Mellan centrum och Ulleråker hittar du också en av Uppsalas vackraste cykelvägar som löper längs Fyrisån. Här finns alla möjligheter att promenera, springa eller cykla - åt ena hållet till Ultuna och Sunnersta och åt andra hållet in till centrum.

Kommunikationer: Busshållplats finns nära liksom promenadstråk och cykelväg ner mot Fyrisån. Med bil nås Ulleråker från Dag Hammarskjölds väg. Parkering för boende och besökare finns inom området. Busshållplats för buss 4 finns i direkt anslutning till bostadsområdet. In till centrum tar resan 10-15 minuter. Gottsunda centrum har en väl utbyggd service med butiker, apotek, simhall, bibliotek och kyrka och nås direkt med buss 4. Från Lundellska skolan går under vardagar buss mot Eriksberg och Stenhagen och passerar bl a Blåsenhus och EBC. Nedanför Lundellska finns också hållplats för linje 1, ringlinjen, för snabb transport till Boländerna (Ikea, stormarknader mm). På fina gång- och cykelvägar längs Fyrisåns vatten kan man ta sig både till Uppsala centrum och till Ultuna, Sunnersta och Flottsund.

I närområdet finns förskola, skola (Ekuddenskolan, f-3) och gymnasium (Lundellska skolan). Närmaste service i övrigt finns i näraliggande Rosendahlsområdet med affär (med postutlämning), flera restauranger (pizza, grekiskt, grillat, sushi, thai), blomsterhandel och idrottshall (banor ute för tennis och paddel) med gym. Friskis & Svettis i Ultuna är också ett alternativ för ännu fler träningsmöjligheter.

Visa mer

Planlösning

Genomgångslägenhet med fördelar som sovrum på avstånd väl avskilt från vardagsrum, uteplats som nås från annan sällskapsyta (vardagsrummet) och ett väl tilltaget badrum. Välkommen att uppleva på plats!

Visa mer

Exteriör

COVID-19
Visa mer

Uteplats

Stenbelagd uteplats med trall. Här kommer solen fram kring lunchtid.

Visa mer

Hall

Hall med heltäckningsmatta och parkettgolv. Platsbyggd garderob med skjutdörrar (ny 2020).

Sovrum

Sovrum med parkettgolv. Fönster mot innergården ger ett stillsamt läge. Garderober ingår.

Vardagsrum

Vardagsrum med stora fönster, parkettgolv och utgång till uteplatsen.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme utrustat med tvättmaskin, handdukstork och vägghängd WC. Ny inredning 2020: Duschvägg, dusch, handfat med kommod, spegel med ledbelysning, väggskåp, bänkskiva.

Kök

Ljust golv (laminat). Utrustat med diskmaskin, ugn och spis (induktionshäll ny 2020). Här fås också gott om skåp och bra arbetsytor.

Förråd

Föreningen tillhandahåller ett (1) förråd, beläget på vinden och nås bekvämt med hiss från markplan. ca 8 kvm (säljarens uppgift).

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns gemensamt för medlemmarna hobbyrum, gästrum (hyrs mot avgift), tvättstuga, innergård med utemöbler, lekplats och cykelförråd. Tvättstuga, hobbyrum samt gästrum finns i Gustaf kjellbergs väg 3.

Övrigt

Köksö ingår ej.

Föreningen har en informativ hemsida för den som vill veta mer: https://brfup2.bostadsratterna.se/

Bostadsrättsförsäkring: Föreningen har en gemensam bostadsrättsförsäkring genom Länsförsäkringar. Medlem behöver ej teckna sådant tillägg till sin hemförsäkring.

Visa mer

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.