Salabacke

Lästmakargatan 3B

Välplanerad etta med balkong och sovalkov

Välplanerad etta med balkong och sovalkov

-KOMMANDE FÖRSÄLJNING-
Intresserad av visning? Kontakta mäklaren för mer information!

Välkommen till en välplanerad lägenhet i Salabackes allra vackraste delar. Lägenhetens yteffektiva 44 kvadrat fördelas på ett kök med rymlig matplats, vardagsrum med burspråk, sovalkov och utgång till balkong. Bra förvaring i hallen, i både garderober samt klädkammare. Helkaklat badrum med förberett för tvättmaskin.

De trevliga innergårdarna är inbjudande för grillkvällar och sociala sammankomster med vänner, samtidigt som du kan njuta av tryggheten att bo i en förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Lägenheten ligger på bekvämt avstånd till all tänkbar service. Med cykel tar det mindre än tio minuter till centrala Uppsala och centralstationen eller på bara några minuter tar du en promenad till Gränby Centrum. Busshållplatser finns nära och för den som hellre åker bil finns det gott om parkeringar, dels föreningens egna platser samt på gatorna i området.

Chans till snabbt tillträde, du är varmt välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 44 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 2 798 kr inkl. värme, vatten, TV och bredband. Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar bostadsrättsinnehavaren efter faktiskt förbrukning.
  • Förening: Brf Östertull
  • Byggnadsår: 1951
  • Område: Salabacke, Uppsala
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Madelene Norberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vardagsrum

Vackert vardagsrum som är ytterst välplanerat med burspråk och sovalkov. Gott om plats för soffa och tv-möbel. Fridfullt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt balkongdörren. Parkettgolv och målade väggar.

COVID-19
Visa mer

Sovalkov

Sovalkoven har en måttanpassad säng som gärna får ingå i köpet för den som önskar. Parkettgolv och målade väggar.

Visa mer

Kök

Stort kök där du har gott om förvaring och arbetsyta. Framför fint ljusinsläpp från stort fönster har du en matplats för 4-6 personer. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, skafferi, ugn, spis och diskbänk. Fina arbetsytor på köksbänk, kaklad yta över arbetsbänk och häll, delvis hela vägen upp till tak. Ljust laminatgolv och målade väggar.

Visa mer

Badrum

Badrummet är helkaklat och stamrenoverat med klinkergolv och vita väggar med djupblå bård. Här finns dusch, vägghängd toalett, handfat med kommod och spegelskåp. (förberett för tvättmaskin)

Visa mer

Hall

Välkomnade hall med gott om förvaring för ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring har du i två garderob med överskåp, samt klädkammare. Klinkergolv och målade väggar.

Visa mer

Balkong

Rymlig balkong med plats för utemöbler och trall på golvet.

Visa mer

Föreningen

I stadsdelen Salabacke i Uppsala finner du bostadsrättsföreningen Östertull. En stabil förening med god ekonomi. Föreningens gårdar, med över sextio år på nacken är gröna och lummiga. Fina lekplatser och en utemiljö som kontinuerligt ses över.

Visa mer

Områdesbeskrivning

Bostaden finns i Salabacke som är ett av Uppsalas äldsta bostadsområden. Promenadavstånd till Gränbystaden som har ett stort utbud av mataffärer, butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Området är även känt för sina grönområden och här finns flertalet lekparker och andra rekreationsområden, strax intill bostaden ligger Källparken som är en av Uppsalas största gröna parker.

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.