Högaborg

Södra stenbocksgatan 134

Kommande försäljning, håll utkik efter visning!

Kommande försäljning, håll utkik efter visning!

Välkommen till Södra Stenbocksgatan 134 och denna trivsamma trea om 75 kvm på 3:e våningen med inbjudande planlösning. Här erbjuds ett trevligt kök med gott om förvaring samt generös matplats i köket. Sovrummen rymmer enkelt plats för säng och förvaring om så önskas. Vardagsrummet är väl tilltaget och det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp till rummet. Njut av den härliga inglasade balkongen i västerläge. Belägen på populär adress med gångavstånd till vad hela staden har att erbjuda - butiker, restauranger, universitet och nöjen. Du bor granne med Furutorpsparken. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Här bor du i stabil och välskött förening med möjlighet till garage- och parkeringsplats - vad mer kan man önska? Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 75 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Förening: BRF Tvestjärten Östra
  • Byggnadsår: 1982
  • Område: Högaborg, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Högaborg är belägen i utkanten av Helsingborgs stadskärna, strax sydost om stadsdelen Söder. I dess västra del löper landborgen, som dock är mer flack längs denna sträckning. Den ger ändå denna del av stadsdelen en kraftig lutning.

Bebyggelsen i stadsdelen består till största delen av flerbostadshus från början av 1900-talet och framåt, men man kan även finna en del villa- och radhusområden. Fasaderna är antingen av blottat tegel eller putsat sådant. De klassicistiska byggnaderna är till största delen utförda i brunt helsingborgstegel

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Genom stadsdelen löper Södra Stenbocksgatan som huvudgata, vilken också är en av de mest trafikerade vägarna i Helsingborg. Via denna tar man sig enkelt ut på E6:an i både norr- och södergående riktning.

Närservice

I området finns matbutiker en del mindre restauranger och pizzerior. Det finns även en sporthall i anslutning till GA-skolan, nedlagd 2004, som var en av Helsingborgs största skolbyggnader. Här fanns plats för cirka 900 grundskoleelever.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Högaborg 4 565 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.