Påarp

Flybjärsvägen 280

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - MARKPLANS RADHUS PÅ GAVELLÄGE, SNART TILL SALU!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - MARKPLANS RADHUS PÅ GAVELLÄGE, SNART TILL SALU!

Välkommen till detta välskötta och drömmiga radhus beläget på lättskött tomt med härlig trädgård och uterum i populära Påarp! Varför inte krypa ner i en loungestol bredvid jacuzzin, dricka morgonkaffet och njuta av lugnet och dagens första solstrålar? Eller när ni kommer hem bege er ut i trädgården och njuta av solens sista timmar - framför ett uppdukat bord med kvällsmaten? Bostaden erbjuder bra planlösning med kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga samt tre sovrum och badrum. Här erbjuds ett mycket trevligt och bekvämt boende med närhet till förskola, skola samt nära till tågstation. Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 98 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Förening: HSB BRF Haga i Påarp
  • Område: Påarp, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Ett riktigt drömboende för barnfamiljen! I härliga HSB Brf Haga i Påarp erbjuds snart ett familjärt radhus i markplan med bra belägen tomt + uterum - där det bara är att flytta raka vägen in. Det finns gott om sociala ytor med ett trevligt kök och generösa vardagsrummet med utgång till den insynsskyddade innergården samt inglasade uterummet, med härlig kvällssol. Det finns tre bra sovrum, ett badrum samt gästtoalett.

Ett bekvämt och lättskött boende. Det finns även ett nyrenoverat förråd, som rymmer era trädgårdsverktyg och cyklar. Det finns även ett trevligt trädäck intilliggande radhuset med en härlig jacuzzi. Området är lugnt och barnvänligt med lekplats och grönytor. Busshållplats finns ett stenkast från bostaden och på cykelbanorna tar ni er enkelt till affär, skolor, förskolor, havet och stranden. Välkomna hem!

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960- och 1970-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Det verkliga uppsvinget för Påarp kom i början av 1960-talet då bostadsområdet kring Lokvägen började byggas. Under 15 år byggdes drygt 200 villor. Nu bor drygt 3 000 personer i Påarp.

Efter att ha varit utan järnvägsförbindelse under nästan 20 år öppnades Påarps pågatågsstation 1991. Påarp har därmed järnvägsförbindelse med både Helsingborg och österut mot Bjuv, Åstorp och Hässleholm.
Påarp är en ort med mycket grönområden och goda möjligheter för motion.

Kommunikation

Pågatågen tar dig enkelt och snabbt till och från centrum.

Närservice

I Påarp ligger Påarps skola som är en F-9 skola med cirka 455 elever.
I det övriga serviceutbudet på orten hittar vi bibliotek, vårdcentral och livsmedelsbutik.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Påarp 5 784 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.