Rosengården

Sockengatan 34A

SNABBFAKTA

  • Boarea: 75 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 550 kr inkl. Värme, VA, kabel-TV
  • Förening: Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 16
  • Byggnadsår: 1971
  • Område: Rosengården, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Snart välkomnas ni till denna fina bostad på omtyckta Sockengatan. Här bor ni bekvämt en halvtrappa upp i välskött förening. Bostaden är i gott skick och här har ni flertalet trevliga sällskapsytor och två rymliga sovrum. Ett bekvämt boende för såväl de yngre som äldre. Kontakta Linda Gasslander om ni vill veta mer och om ni är intresserad av en eventuell visning.

HALL

Ljus och rymlig hall med en fin parkett på golv och fina släta vitmålade väggar vilket är genomgående för hela bostaden.

Visa mer

KÖK

Köket är fint och praktiskt. Ett IKEA kök renoverat 2019, utrustat med kyl, frys, ugn, micro, induktionshäll och spisfläkt. Här finns goda arbetsytor och praktisk förvaring i fina lådor och skåp. Här har ni vid det fina fönstret även plats till en mindre matplats.

COVID-19
Visa mer

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är en härlig plats att umgås på här finns bra med utrymme till en härlig sällskapsyta. För den som önskar kan man även kombinera soffgrupp med matplats. I taket sitter en fin belysning med spotlights där ni kan välja färg på belysningen efter humör.

Visa mer

SOVRUM

Bostaden har två praktiska sovrum. Här finns plats till större säng och båda rummen har goda förvaringsutrymmen i fina garderober. På golvet vilar även en ombonad heltäckningsmatta. Från det ena sovrummet finns det utgång till den fina inglasade balkongen.

Visa mer

BALKONG

Visa mer

BADRUM

Badrummet är rymligt och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc och kommod. På golvet har ni en grå klinker och väggarna är vita.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Rosengården är en stadsdel bestående mestadels av flerfamiljshus, som ligger i östra delen av Helsingborg. Den stora expansionen kom i och med miljonprogrammet då ett stort bostadsområde byggdes upp mellan 1965 och 1975. Byggherre var till största delen Riksbyggen och området utformades som ett typiskt miljonprogramsområde med en blandning av åttavånings- och trevåningsflerfamiljshus.

Kommunikation

Bra kommunikationer via buss med avgångar ca 4 gånger i timmen.

Närservice

I mitten av området ligger ett centrum med bland annat bibliotek, pizzeria, kyrka, spel- och tobaksbutik.

Områdets skola heter Nanny Palmkvistskolan och har elever från förskola till årskurs 6.
Flertalet förskolor finns i området, bland annat Galaxens, Solrosens och Hoppetossans förskola. John Blunds förskola är en dygnet runt-öppen förskola för de föräldrar som jobbar obekväma arbetstider.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.