Gustavslund

Blombergagatan 4

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

SNABBFAKTA

  • Boarea: 99 kvm
  • Antal rum: 5 rum
  • Avgift: 3 712 kr Kostnad för hushållsel, värme och vatten ingår ej.
  • Förening: BRF Gustavspark
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Gustavslund, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

..:: Bo på kanonläge i attraktivt radhus med eftermiddags- och kvällssol i trädgård ::..

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Parkera bilen på biluppställningsplatsen på framsidan, stig ur bilen och kliv in genom ytterdörren så kör vi igång!
Här bor Ni billigt och bekvämt i ett attraktivt radhus om två plan fördelat på 99 kvm med härliga sociala ytor i vardagsrum och kök, genomtänkt planlösning, helkaklade badrum på vardera plan, allrum och tre sovrum. I den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inryms soffgrupp och bra matplats. Härifrån finns också utgång till trädäcket i trädgården med sin ypperliga eftermiddags- och kvällssol.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, ICA Supermarket, förskolor, skolor, pizzeria och bra kommunikationer med flera busslinjer. För pendlaren nås E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Gustavspark - en omtyckt förening på bra läge!

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Gustavslund är en stadsdel i Helsingborgs östra ytterkant. Sitt namn har den fått av gården Gustavslund som fortfarande finns kvar i området. Stadsdelen domineras i sin helhet av småhusbebyggelse, såsom villor, kedjehus och radhus. De västra delarna byggdes ut etappvis under 1960-, 1970- och 1980-talen. De äldre områdena består av en gatustruktur typiska för sin tid med huvudgator från vilka säckgator strålar och bildar olika kvarter. De nyare områdena har däremot oftare en gatustruktur bestående av fler sammanbundna gator. Området är inte färdigbebyggt och utökas successivt med tiden. De nyaste områdena ligger österut mot 111:an.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Här bor du på bekvämt avstånd till centrum i ett etablerat område med fina grönområden, bra service, skolor och fritidsaktiviteter för stora som små.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Gustavslund 4 210 invånare.

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.