Rosengården

Sockengatan 2B

SNABBFAKTA

  • Boarea: 79 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 6, hiss finns
  • Avgift: 4 872 kr inkl. värme, vatten
  • Förening: Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 19
  • Byggnadsår: 1974
  • Område: Rosengården, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

En våning upp i huset hittar ni denna trevliga välplanerade bostad. Här bot ni med två rymliga sovrum, ett härligt vardagsrum, funktionellt kök, härlig balkong mot grönområde och stambytt badrum från 2019. En bekväm bostad med hiss från markplan och goda möjligheter till att få parkeringsplats/garage i samband med inflyttning. Lägenheten är i bra skick och ni finner den på ett fint trivsamt område.

HALL

Ni välkomnas in i denna ljusa välplanerade bostad. På golvet vilar en klinker och väggarna är vita och slät målade. I anslutning till hallen har ni en stor och rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Visa mer

KÖK

Köket renoverades 2014 och är rymligt, funktionellt och stilrent. Ett praktiskt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Köket är maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis, spisfläkt, ugn och mikrovågsugn. Här har ni ett stort utrymme till en större matplats och bra med ljusinsläpp från större fönsterpartier.

COVID-19
Visa mer

SOVRUM

Det första sovrummet når ni från köket. Rummet används idag som barnkammare. Ett lätt möblerat rum med plats till säng och skrivbord. I rummet finns bra med förvaring i rymliga garderober. Vita släta väggar och en parkett på golv.

Det andra sovrummet är stort och rymligt, här har ni bra med plats till en dubbelsäng. Från sovrummet finns utgång till bostadens härliga balkong. Väggarna är vita med en fin parkett på golv.

Visa mer

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är stort och rymligt, här finns plats till en stor och härlig soffgrupp. För den som önskar kan man även möblera med både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet finn utgång till den härliga balkongen. Vita väggar och parkett på golv.

Visa mer

BADRUM

Badrummet är sen stambytet 2019. Ett snyggt helkaklat badrum i vitt och ljusgrått utrustat med tvättmaskin, kommod, spegel, handdukstork, dusch med duschdörrar och wc. I taket sitter belysning av snygga spotlights.

Visa mer

BALKONG

Balkongen är inglasad och fungerar som ett extra rum till bostaden. På golvet vilar ett fint trallgolv och väggarna är vitmålade. Här finns plats till förvaring och härlig sällskapsyta. Här kan man njuta av solen och lugnet. Utanför fönstret finns härlig grönska.

Visa mer

OMRÅDESBILDER

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Rosengården är en stadsdel bestående mestadels av flerfamiljshus, som ligger i östra delen av Helsingborg. Den stora expansionen kom i och med miljonprogrammet då ett stort bostadsområde byggdes upp mellan 1965 och 1975. Byggherre var till största delen Riksbyggen och området utformades som ett typiskt miljonprogramsområde med en blandning av åttavånings- och trevåningsflerfamiljshus.

Kommunikation

Bra kommunikationer via buss med avgångar ca 4 gånger i timmen.

Närservice

I mitten av området ligger ett centrum med bland annat bibliotek, pizzeria, kyrka, spel- och tobaksbutik.

Områdets skola heter Nanny Palmkvistskolan och har elever från förskola till årskurs 6.
Flertalet förskolor finns i området, bland annat Galaxens, Solrosens och Hoppetossans förskola. John Blunds förskola är en dygnet runt-öppen förskola för de föräldrar som jobbar obekväma arbetstider.

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.