Centrala Helsingborg

Södra Strandgatan 17

Lägenhet med inglasad balkong och uteplats

SÅLD

Lägenhet med inglasad balkong och uteplats

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Bo billigt och bekvämt i otroligt omtyckta Brf Gamla Teatern - ett toppläge mitt i city! Kombinationen av både uteplats mot föreningens härliga innergård och inglasad balkong skapar radhuskänsla i en oas mitt i hjärtat av Helsingborg! Parkera bilen i garaget och ta bekvämt hissen till våning 3. Bostaden består av 81 välplanerade kvm och därtill erbjuds rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, två sovrum, badrum och gott om förvaringsmöjligheter i både lägenhetens klädkammare eller i något av tillhörande två förråd.
Med en bra förening, trevlig innergård, tillgång till garageplats (750 kr/månaden), gästlägenhet, festlokal, snickerboa, gym, bastu & spa finns här alla bekvämligheter Ni kan önska!

De senaste åren har det varit mer regel än undantag att föreningen bjuder de boende på avgiften i december månad. Beslut tas från år till år angående detta.

Här bor ni på absolut bästa läge med direkt närhet till allt Helsingborg har att erbjuda; ca 50 meter till Knutpunkten, några minuters promenad till badstrand, restauranger i masstal och all tänkbar service som krävs för dig med höga krav!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 825 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.