Centrala Helsingborg

Fågelsångsgatan 20

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!!

Med detta utsökta läge mitt i city, har vi snart nöjet att presentera en mycket charmig och unik etagelägenhet på första våningen. Bakom den fina dörren försvinner bruset och vi välkomnas av en ljus och trevlig bostad om 88 kvm. Här möts nytt och gammalt i en läcker kombination. Här finns ett snyggt kök, en, trevlig matsal, uteplats på innergården, ett generöst vardagsrum och sovrum på ovanvåningen samt ett helkaklat badrum med dusch.

Vill ni bo mitt i hjärtat av centrum, med närhet till allt som Helsingborg har att erbjuda, så tveka inte att slå mig en pling för mer information!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 88 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1
  • Avgift: 4 671 kr Vatten och värme ingår i avgiften.
  • Förening: BRF Fågelsången 20
  • Byggnadsår: 1884
  • Område: Centrala Helsingborg, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del, där endast 3 750 meter skiljer staden från Helsingör i Danmark. Stadens geografi domineras av den branta sluttningen Landborgen som löper längs Öresund. I centrum är arkitekturen en tätbebyggd stenstad, med monumentala och storstadsmässiga hus mot paradgatorna Drottninggatan och Järnvägsgatan samt mot Stortorget, Sankt Jörgens plats och Trädgårdsgatan. I gatorna bakom denna bebyggelse är arkitekturen mer småskalig och intim.

Kommunikation

Länge drev Helsingborgs stad själv stadstrafiken i staden, men i juni 2005 tog Skånetrafiken över. Det nuvarande linjenätet består av tre huvudlinjer med avgångar så täta som fem minuters mellanrum samt ytterligare sex reguljära linjer, två servicelinjer och fyra pendlarlinjer
Helsingborg är även en viktig järnvägsknut och genom staden går Västkustbanan från Lund till Göteborg. Färjeleden mellan Helsingborg och Helsingör kallas HH-leden och är en av världens tätast trafikerade färjelinjer.

Närservice

Helsingborg har ett rikt utbud av både kultur- och nöjesetablissemang. Kulla-gå-gatan är en av de äldsta gågatorna i landet och här finns både lokala butiker, kedjor och ett stort utbud av både kafféer och restauranger.

Övrigt

2017 hade statistikområdet Helsingborgs centralort drygt 100 000 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.