Västra Berga

Kadettgatan 46C

..::KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU::..

..::KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU::..

Gaveltrea på högt fritt läge! Här bor ni med gröna omgivningar och nära till allt man kan tänkas önska. Dessutom i en fin trea på kanonläge i föreningen. För mer info, tryck LÄS MER!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 87 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 3, Hiss finns ej.
  • Avgift: 5 920 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg.
  • Förening: HSB Brf Berga i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1966
  • Område: Västra Berga, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Trerummare finns det gott om i HSB Brf Berga. Men en gaveltrea högst upp i huset helt fri från insyn och med fina, gröna vyer är inte lika många. Denna kommande försäljning har med andra ord något extra!

Köket är välhållet och fint och ger rum för matplats för fyra personer. Vill man hellre duka i vardagsrummet så finns där gott om utrymme för större matsalsmöblemang samtidigt som detta stora rum även rymmer soffa och tv-möbel. Tack vare gavelläget har vardagsrummet ett extra fönster och ljusinsläppet gör verkligen något extra. Badrummet är helkaklat sedan föreningens stambyte och de båda sovrummen har, precis som stora delar av lägenheten, fått nya golv och målade väggar. I denna lägenheten är det med andra ord bara att flytta rakt in och trivas! Bostaden har även en balkong, vilken nås från köket. Här njuter ni av eftermiddagssol och gröna omgivningar.

Observera att detta är en kommande försäljning, vilket innebär att lägenheten just nu inte är tillgänglig för visning. Fler bilder, mer information och pris kommer att annonseras vid försäljningsstart. MEN! Skynda att anmäla ert intresse redan nu så att ni inte går miste om eventuella förhandsvisningar.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Anna Ernér, på 0704-822719 eller anna.erner@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Början av 1960-talet började bostadsområdet Västra Berga att byggas och området är typiskt för sin tid med stora grönytor mellan husen. Bebyggelsen består till övervägande delen av bostadsrätter i hus med två eller tre våningar.

I området erbjuds stora grönområden samt lekplatser och här ligger även en omtyckt förskola och en grundskola till och med årskurs nio.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Exempelvis går busslinje 22 direkt ut till Väla och till järnvägsstationen Maria Station.

Närservice

Närhet till fina miljöer och sevärdheter i Pålsjö skog och i Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och kaffeservering. I angränsande område ligger Maxi Stormarknad, Ringstorps Centrum samt Stattena Centrum och här erbjuds bland annat matbutik, gym och apotek.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.