Ättekulla

Bärnstensgatan 10

EFTERSÖKT LÄGE, MED MAGISK UTSIKT ÖVER HAVET OCH ÖPPNA FÄLT!

EFTERSÖKT LÄGE, MED MAGISK UTSIKT ÖVER HAVET OCH ÖPPNA FÄLT!

Drömmer du också om en lägenhet med magisk utsikt över hav och öppet fält? Med ett eftersökt läge på omtyckta, vackra och havsnära Ättekulla välkomnas ni till en ljus och öppen tvåa med stora fönster med härligt ljusinsläpp och underbar utsikt över hav och öppet fält. Lägenheten ligger på tredje våningen med ett öppet fritt läge helt utan insyn och magnifik utsikt över havet och öppet fält från lägenhetens alla fönster och på den stora inglasade balkongen har du ett attraktivt västerläge med eftermiddags- kvällssol.

Ett stilrent kök med snygg inredning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med möjlighet till stor matplats vid fönster. Välplanerat vardagsrum med utgång till balkong - med snygga skjutdörrspartier i glas. Rymligt sovrum med god plats för sängbord, byråer m.m om så önskas. Helkaklat badrum, med smakfull kakel och klinker.

Bekvämt boende med hiss från entréplan och tvättstuga i huset. Bostadsrättsförening med god ekonomi och här har du tillgång till gym, bastu och övernattningsrum mm.

På Ättekulla bor du mitt i vacker havsnära miljö med fina promenadstråk, närhet till badplats och nära kommunikation och Råås affärsutbud. Området erbjuder även lekplats, grillplats.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 67.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 8, hiss finns
  • Förening: HSB Brf Runan i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1979-1981
  • Område: Ättekulla, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Anmäl er på visning redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller louise.scholander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Ättekulla är en stadsdel i södra Helsingborg. Det är ett bostadsområde och industriområde och hyser bland annat Ramlösa Hälsobrunn AB och Finax. I bostadsområdet Ättekulla, finns både lägenheter och villor. Lägenheterna återfinns i höghusen, som syns på ett långt avstånd, samt i tvåvåningshus.
Området är ett mycket omtyckt område för såväl barnfamiljer som äldre. De natursköna omgivningarna, där man bland annat kan se Öresund, är mycket populära att promenera i. Naturreservatet Ättekulla skog är ett varierat rekreationsområde med lummiga skogspartier, öppna ängar och böljande hagmarker.
Ättekulla är ett av de områden i Helsingborg som har rikast förekomst av arkeologiska fynd, vilket kan sammankopplas med närheten till Råån längre söderut. Boplatser från förhistorisk tid var ofta placerade i anknytning till vattendrag, då dessa erbjöd kommunikationer med såväl yttre sjöfartsleder som bygderna inåt land.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Ättekullaskolan, som byggdes om helt i slutet av 90-talet, har elever från årskurs 1–9 samt fritidshem. På Ättekulla finns även en förskola samt ett litet centrum med frisör och pizzeria.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Ättekulla 4 002 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.