Mariastaden

Ekerödsgatan

GAVELLÄGENHET MED STOR BALKONG!

Till salu

GAVELLÄGENHET MED STOR BALKONG!

Drömmer du om att flytta hemifrån och till ett boende du bara kan flytta raka vägen in? Klicka nedan för att läsa mer om denna fina lägenhet!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 53 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 6, hiss finns
  • Avgift: 3 351 kr I månadsavgiften ingår kostnad för värme, kallvatten och sophantering. Varmvatten mäts och betalas separat.
  • Förening: Velocity 1
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Mariastaden, Helsingborg
COVID-19
Pris

1 645 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linus Blixt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

..:: SERNEKES KOMMANDE NYPRODUKTION I MARIASTADEN ::..

Snart kommer du ha möjligheten att köpa de nyproducerade lägenheterna i Vélocity. Med hjälp av en öppen planlösning och bra ljusinsläpp får du ett ljust och fräscht boende som du enkelt kan möblera och inreda på ditt personliga sätt. På golven läggs ett snyggt golv och väggarna är vitmålade. Det öppna sambandet mellan kök och allrum ger en luftig känsla. Den stilrena bänkskivan blir en snygg kontrast mot de snygga luckorna och kaklet över köksbänken. Badrummet är smakfullt inrett med klinkergolv och kakel på väggarna. Här finns förutom dusch och toalett även tvättmaskin och torktumlare. Den härliga balkongen når ni från köket och balkongen är en skön plats för att avnjuta kvällsmaten en varm sommarkväll.

Som boende i Mariastaden har du fördelar som närheten till tågstation, universitet, affärer och naturen. Det går snabbt att förflytta sig in till centrum med cykel, tåg, bil eller buss. Ska du börja studera på Campus eller i Malmö/Lund, är detta boendet pricken över i:et för dig, då tågstationen är ett stenkast från bostaden och tåget på Maria station, tar dig direkt till universiteten! Det kan inte bli bättre än såhär! Anmäl ditt intresse redan idag – innan det är för sent!

ANMÄL ERT INTRESSE OCH LÄS MER VIA LÄNKEN NEDAN.

http://www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/mariastaden/velocity/">sernekebostad.se/velocity

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Mariastaden är en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet S:ta Maria Sjukhus. Stadsdelen började byggas i slutet av 1990-talet och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Alla kvarter ritas av olika arkitektkontor, vilket ska ge stadsdelen en varierad bebyggelse.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Närservice

Det finns flera skolor i Mariastaden, bland annat den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult.

Övrigt

2018 hade stadsdelen ett invånartal på 6 309 personer.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.