Råå

Högastensgatan 7

...:::KOMMANDE FÖRSÄLJNING AV EN 2 ROK PÅ POPULÄRA RÅÅ!:::...

...:::KOMMANDE FÖRSÄLJNING AV EN 2 ROK PÅ POPULÄRA RÅÅ!:::...

En kommande försäljning på populära Råå! Välkommen till denna bostad högst upp i huset med inbjudande planlösning, balkong och en glimt av havet! Här erbjuds ett kök med gott om förvaring samt generös matplats i direkt anslutning till köket. Sovrummet rymmer enkelt plats för en dubbelsäng och förvaring om så önskas. Njut av den härliga balkongen som är insynsskyddad och med trevlig utsikt - kan se en glimt av vackra Öresund. Vardagsrummet är väl tilltaget och det stora fönsterpartiet ger ett fint ljusinsläpp till rummet. Belägen på ett trevligt läge med bra avstånd till vad hela staden har att erbjuda - butiker, restauranger, universitet och nöjen. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Här bor du i stabil och välskött förening.

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller louise.scholander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 67 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 4
  • Förening: Riksbyggen BRF Helsingborgshus Nr 7
  • Byggnadsår: 1958
  • Område: Råå, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Där Råån har sin mynning har det funnits bosättningar sedan långt tillbaka, men blev inte permanenta förrän på 1500- och 1600-talen.I slutet på 1800-talet och början på 1900-talet var Råå Sveriges största fiskeläge, men idag finns endast husbehovsfiskare kvar. Bebyggelsen består mest av lägre gatuhus från 1800-talets senare del och 1900-talets början, många med lokalt gult tegel från Rya tegelbruk.

Kommunikation

Från Råå finns goda bussförbindelser mot både Helsingborg och Landskrona.

Närservice

På Råå finns ett centrum med butiker och restauranger. Här finns också vårdboendet Fullriggaren, Råå Södra skola och förskolorna Högastens förskola och Råå förskola.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Råå 3 322 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.