Husensjö

Jönköpingsgatan 29A

KOMMANDE FÖRSÄLJNNG - TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN PÅ HUSENSJÖ!!

KOMMANDE FÖRSÄLJNNG - TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNINGEN PÅ HUSENSJÖ!!

Snart ges tillfälle att förvärva denna trevliga bostadsrätt på populära Husensjö, närmare bestämt på Jönköpingsgatan 29A. En halv trappa upp välkomnas ni in i en välplanerad bostad med ett fint kök med matplats, generöst sovrum samt ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som vetter mot den grönskande omgivningen. Det helkaklade badrummet med dusch är från 2004. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni otroligt bekvämt på omtyckta Husensjö med närhet till matbutik, grönområde, fina promenadspråk och goda bussförbindelser. Slå ansvarig fastighetsmäklare en pling för mer information!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 59.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 008 kr Värme och vatten
  • Förening: HSB BRF Pantern i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1949
  • Område: Husensjö, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Husensjö är en stadsdel i östra Helsingborg som fått sitt namn av den numera försvunna Husensjön som tidigare legat vid stadsdelens norra del. Stadens expansion under 1800-talet fick som följd att dessa marker blev åtråvärda för exploatörer, började köpa upp marker, mest i anknytning till Husensjövägen, och stycka upp dessa till tomter. En del bebyggdes med arbetarhus, medan andra utnyttjades som mindre jordbruk och trädgårdsodlingar.

Stadsdelen avgränsas av Jönköpingsgatan i väster, Husensjövägen samt Haparanda-, Piteå-, och Luleågatorna i norr, Sockengatan i öster och Sofiebergsvägen i söder. Bebyggelsen domineras till största delen av villabebyggelse från 1900-talets första hälft, även om det finns inslag av hus från århundradets andra hälft. Dock finns det i väster en del flerbostadshus, till största delen i form av fristående låghus i tre våningar, i anknytning till Jönköpingsgatan.

Närservice

På grund av den tidiga expansionen i området utvidgades och moderniserades den år 1910 uppförda Husensjöskolan kraftigt redan 1935.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Husensjö 1 650 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.