Påarp

Lokvägen 27D

Varmt välkomna till denna väldisponerade 1½-plans villa i familjevänliga Påarp. I gröna omgivningar och med goda förbindelser finner vi denna gedigna villa fördelat om 160 ljusa kvm på insynsskyddad och välvårdad trädgårdstomt. Huset som ligger på lugn återvändsgata har genomgående hög standard och har löpande renoverats vilket återspeglas i bostadens skick. Här erbjuds hög livskvalité i hemmet med stora umgängesytor och inte mindre en fyra väl tilltagna sovrum, två helkaklade mycket stilrena badrum och praktisk tvättstuga. Lägg där till garage, uterum och trädäck i bästa västerläge så får du denna bostadsdröm! Varmt välkommen hem!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 160 kvm
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Påarp, Helsingborg
  • Besiktigad: Nej
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

I familjära Påarp finner ni nu denna väldisponerade 1½-plans villa som ligger med närhet till skola, förskola samt tågstation som tar er enkelt in till Helsingborg centrum. Här bor ni bekvämt på lugn återvändsgata på insynsskyddad trädgårdstomt med gräsytor och fruktträd. Framsidan av huset pryds av vackra rhododendron buskar som leder oss in från garaget mot éntren.

Denna gedigna villa har löpande renoverats vilket återspeglas i den ljusa och smakfulla interiören. Fantastiska sällskapsytor i vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården och en vacker braskamin för mörka vinterkvällar. Från vardagsrummet nås husets uterum som passar perfekt för tidigare vårdagar. Vidare finner på vi stort och väldisponerat kök med plats för matbord intill fönstren med utsikt över framsidan. Utgång från köket till fint trädäck som är beläget i bästa västerläge. lägg där till två gediga sovrum, helkaklat badrum och praktisk tvättstuga som underlättar vardagens bestyr så får du detta väldisponerade éntreplan. Väll en trappa upp i huset finner vi två ytterligare två rymliga och luftiga sovrum samt elegant badrum och stort allrum.

På Lokvägen bor du lugn och bekvämt med närhet till allt du behöver. Varmt välkommen till denna bostadsdröm!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 070-448 50 29 eller johannes.midbjer@smh.se

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

HALL

Parkera bilen bekvämt på uppfarten eller garaget och ta stegen in mot ljus och välkomnande hall. Praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar.

Visa mer

SOVRUM

På entreplan finner två fina och rymliga sovrum. 3-stavs ekparkettgolv i bägge sovrummen. Det första sovrummet har målade väggar och det andra tapetserade väggar. Stora fönster med utsikt mot husets grönskande baksida.

På huset ovanvåning finner vi resterande två sovrum som bägge har ljust laminatgolv. Första sovrummet på ovanvåningen har blom mönstrade tapeter och det andra har målade väggar i grått.

COVID-19
Visa mer

BADRUM

I anslutning till hallen på éntreplan finner vi mycket smakfullt renoverat badrum från 2019. Grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet har WC, kommod med vit skåpsinredning och badkar. Mindre mycket praktiskt vädringsfönster.

På ovanvåningen finner vi ytterligare ett fint badrum. Denna gången med marockanskt kakel och vitkaklade väggar. Robust kommod, WC, handdukstork och dusch med vikdörrar i glas.

Visa mer

KÖK

Smakfullt kök från IKEA från 2011. Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och är maskinellt utrustat med kyl, frys, inbyggnads ugn, micro och diskmaskin. gott om plats för matbord intill stora fönster som inger rikligt med dagsljus. Vidare finner ni utgång till trädäcket i soligt västerläge, här kan sommarens grillfest med fördel go om stapeln.

Visa mer

TVÄTTSTUGA

Praktisk tvättstuga med plastmatta och målade väggar. Tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

ALLRUM

På ovanvåningen möts vi av ett stort och ljust allrum. Praktiskt och smakfullt laminatgolv och målade väggar.

Visa mer

UTERUM

Underbart uterum som förlänger säsongerna.

Visa mer

UTEPLATS

På husets framsidan finner vi stort trädäck i bästa västerläge.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960- och 1970-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Det var då bostadsområdet kring Lokvägen började byggas. Under 15 år byggdes drygt 200 villor.
Nu bor drygt 3 000 personer i Påarp.

Kommunikation

Efter att ha varit utan järnvägsförbindelse under nästan 20 år öppnades Påarps pågatågsstation 1991. Påarp har därmed järnvägsförbindelse med både Helsingborg och österut mot Bjuv, Åstorp och Hässleholm.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.