Björka/Ödåkra

Merkuriusgatan 19

SÅLD

Bo billigt och bekvämt i attraktivt beläget radhus med trädgård i söder. Ett kanonboende för hela familjen! Njut av lättskött trädgård, härligt trädäck och förråd på tomten. Därtill finns tillhörande garageplats i länga. Bostaden erbjuder tilltalande kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till trädäck, praktiskt grovkök, badrum på vardera våningsplan, tre sovrum och förvaring under trappa.

I närområdet finns förskola, skola, idrottsanläggning och inte minst Väla köpcentrum med sina ca 200 butiker bestående av livsmedelsbutik, modebutiker, restauranger, service, Systembolaget och mycket mer.
Naturälskare och hundägare har många val när promenadskorna skall fram; Björka skog, Duvestubbe samt Väla skog.

Bra kommunikationer i området med stadsbuss medan tågstationen i Ödåkra tar Er enkelt både norr mot Ängelholm och söderut mot Helsingborg på bara ett par minuter.
För bilpendlaren nås E6/E4 inom några minuter.

Välkomna till Merkuriusgatan 19!

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.