Husensjö

Husensjövägen 63B

SNABBFAKTA

  • Boarea: 81.5 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 4 457 kr I avgiften ingår värme, vatten och tv.
  • Förening: BRF Ingegerd i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1983-1984
  • Område: Husensjö, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Ta chansen, nu finns äntligen en lägenhet i markplan med ombonad trädgård i uppskattade BRF Ingegerd ute till försäljning. Här bor ni på ljusa och väldisponerade kvadratmeter. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Köket med praktisk köksö bjuder in till matlagning. Gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och goda arbetsytor över bänkskiva i laminat. Bostaden erbjuder även helkaklat badrum i blått och vitt samt två rymliga och ombonade sovrum. Lägg där till den stensatta uteplatsen i sydväst så får ni denna bostadspärla.

På Husensjö bor ni med närhet till det mesta. Skolor & förskolor, livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och med närhet till Helsingborg centrum. Varmt välkomna och boka tid för visning!

HALL

Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. Mycket god förvaring i anslutande klädkammare.

Visa mer

BADRUM

Till höger in från hallen finner vi badrummet som är helkaklat i blått och vitt. Dusch med vikdörrar i glas, robust kommod, handdukstork och WC. Praktisk bänk ovan tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

SOVRUM

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum. Båda har parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i garderober.

COVID-19
Visa mer

KÖK

Stilrent kök som erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Goda arbetsytor över köksö med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, fläkt, inbyggnads ugn och micro.

Visa mer

VARDAGSRUM

Fint vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. stora ytor med plats för den stora soffan. Öppet mot kök och med utgång till stensatt uteplats.

Visa mer

Omgivning

Allmänt om området

Husensjö är en stadsdel i östra Helsingborg som fått sitt namn av den numera försvunna Husensjön som tidigare legat vid stadsdelens norra del. Stadens expansion under 1800-talet fick som följd att dessa marker blev åtråvärda för exploatörer, började köpa upp marker, mest i anknytning till Husensjövägen, och stycka upp dessa till tomter. En del bebyggdes med arbetarhus, medan andra utnyttjades som mindre jordbruk och trädgårdsodlingar.

Stadsdelen avgränsas av Jönköpingsgatan i väster, Husensjövägen samt Haparanda-, Piteå-, och Luleågatorna i norr, Sockengatan i öster och Sofiebergsvägen i söder. Bebyggelsen domineras till största delen av villabebyggelse från 1900-talets första hälft, även om det finns inslag av hus från århundradets andra hälft. Dock finns det i väster en del flerbostadshus, till största delen i form av fristående låghus i tre våningar, i anknytning till Jönköpingsgatan.

Närservice

På grund av den tidiga expansionen i området utvidgades och moderniserades den år 1910 uppförda Husensjöskolan kraftigt redan 1935.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Husensjö 1 650 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.