Rosengården

Umeågatan 2B

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU!!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU!!

Med detta trevliga läge har vi nöjet att presentera en fin etta med sovalkov på markplan. Bakom säkerhetsdörren välkomnas vi av en ljus och trevlig bostad om 49 kvm. Redan i hallen får man en bra överblick av bostaden och man ser solen strålar slå mot de fina golven. Här finns ett trevligt kök med matplats, en inglasad balkong, ett generöst vardagsrum med perfekt sovalkov samt helkaklat badrum med dusch tvättmaskin.

Detta är den perfekta bostaden för dig som ska flytta hemifrån, för dig som student eller för dig som vill bo tryggt och bekvämt i en välskött och stabil bostadsrättsförening.

Här bor du riktigt bra och i lugnt område, med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum och bra kommunikationer, tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 49.5 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 3 354 kr Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Avgiften är på 3 059kr/mån men det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 295kr/mån för balkonginglasningen.
  • Förening: Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 16
  • Byggnadsår: 1972
  • Område: Rosengården, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Rosengården är en stadsdel bestående mestadels av flerfamiljshus, som ligger i östra delen av Helsingborg. Den stora expansionen kom i och med miljonprogrammet då ett stort bostadsområde byggdes upp mellan 1965 och 1975. Byggherre var till största delen Riksbyggen och området utformades som ett typiskt miljonprogramsområde med en blandning av åttavånings- och trevåningsflerfamiljshus.

Kommunikation

Bra kommunikationer via buss med avgångar ca 4 gånger i timmen.

Närservice

I mitten av området ligger ett centrum med bland annat bibliotek, pizzeria, kyrka, spel- och tobaksbutik.

Områdets skola heter Nanny Palmkvistskolan och har elever från förskola till årskurs 6.
Flertalet förskolor finns i området, bland annat Galaxens, Solrosens och Hoppetossans förskola. John Blunds förskola är en dygnet runt-öppen förskola för de föräldrar som jobbar obekväma arbetstider.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.