Västra Berga

Kadettgatan 42D

..::KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU::..

..::KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL DITT INTRESSE REDAN NU::..

En kommande försäljning du inte vill missa! Två rum och kök på Västra Berga med extra allt! Fint renoverat kök, stambytt badrum med tvättmöjligheter och balkong - vad mer behövs i en tvåa? För mer info, tryck LÄS MER.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 60.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3, Hiss finns ej.
  • Avgift: 4 482 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg.
  • Förening: HSB Brf Berga i Helsingborg
  • Byggnadsår: 1966
  • Område: Västra Berga, Helsingborg
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

På våning två på Kadettgatan 42D väntar denna fina tvåa som har allt man kan tänkas önska. Den klassiska planlösningen har förändrats något och här kliver ni in i en bra hall med avhängningsyta och finner sovrummet rakt fram. Ombyggnationen har gjort att sovrummet har en generös storlek med gott om plats för stor säng, sängbord och kontorshörna. Ni finner goda förvaringsmöjligheter i den stora skjutdörrsgarderoben.

Badrummet har ett snyggt utförande med kakel och klinker i neutrala färger och dusch bakom duschväggar. Här finns även tvättmaskin och tumlare för att underlätta vardagen. Badrummet renoverades så sent som 2017 i samband med föreningens stambyte.

Vidare in i bostaden finner ni stort vardagsrum med snygg väggfärg och spotlights i tak. Här ges plats till både soffa, tv-möbel och större matplats om så önskas. Ännu en matplats finner ni i köket. Här ges utan problem plats till fyra sittande. Köket är väldigt fint renoverat med gott om skåp och rejäl arbetsbänk. Det neutrala valet av skåpsluckor och bänkskivor faller många i smaken. Från köket och dess matplats nås även bostadens balkong. Njut av eftermiddagssolen samtidigt som ni blickar ut över föreningens välskötta innergård.

Observera att detta är en kommande försäljning, vilket innebär att lägenheten just nu inte är tillgänglig för visning. Fler bilder, mer information och pris kommer att annonseras vid försäljningsstart. MEN! Skynda att anmäla ert intresse redan nu så att ni inte går miste om eventuella förhandsvisningar.

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Anna Ernér, på 0704-822719 eller anna.erner@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Början av 1960-talet började bostadsområdet Västra Berga att byggas och området är typiskt för sin tid med stora grönytor mellan husen. Bebyggelsen består till övervägande delen av bostadsrätter i hus med två eller tre våningar.

I området erbjuds stora grönområden samt lekplatser och här ligger även en omtyckt förskola och en grundskola till och med årskurs nio.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Exempelvis går busslinje 22 direkt ut till Väla och till järnvägsstationen Maria Station.

Närservice

Närhet till fina miljöer och sevärdheter i Pålsjö skog och i Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och kaffeservering. I angränsande område ligger Maxi Stormarknad, Ringstorps Centrum samt Stattena Centrum och här erbjuds bland annat matbutik, gym och apotek.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.