Stattena

Donationsgatan 31B

.:FINT RENOVERAD LÄGENHET I VÄLSKÖTTA NYPONET:.

Till salu

.:FINT RENOVERAD LÄGENHET I VÄLSKÖTTA NYPONET:.

Trea i absoluta toppskick - totalrenoverad 2020! Belägen på våning två i attraktiva HSB Brf Nyponet. Lägenheten har dessutom stor balkong i väst samt ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 74 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 4, Hiss finns ej.
  • Avgift: 3 963 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud) från ComHem. Utöver månadsavgiften tillkommer 95kr/mån för bredband (Ownit 100/100).
  • Förening: HSB Brf Nyponet
  • Byggnadsår: 1956
  • Område: Stattena, Helsingborg
COVID-19
eller högstbjudande

2 395 000 kr

Visningar

28 Sep 16:30 - 17:30
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Linus Blixt

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

På Donationsgatan 31b erbjuds en top notch-trea som totalrenoverats 2020. Ytterst välplanerad lägenhet i en riktigt bra förening med vettig avgift och till ett bra pris kan låta som en omöjlighet. Inte längre!

På våning två i attraktiva HSB Brf Nyponet väntar denna drömtrea. Bostadens 74 kvm är bra planerade med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ni kliver in i hallen och möts av lättstädat klinkergolv och gott om förvaring i flera garderober. Direkt till vänster finner ni det stambytta badrummet som, precis som resten av lägenheten, renoverats 2020. Ett snyggt helkaklat badrum med vägghängd wc, kommod, spegelskåp, toppmatad tvättmaskin och dusch bakom duschväggar. Alldeles intill badrummet ligger bostadens större sovrum som försetts med flera garderober. Det något mindre sovrummet nås från vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning med matplats och kök. I köket finns gott om bänkyta och flera skåp och lådor. Matplatsen är stor och rymmer gott och väl sex sittande. Den sociala planlösningen lämnar inte kocken i sticket - här kan man enkelt umgås över rumsgränser. Självfallet finns även en balkong, dessutom i soligt västerläge. Njut av många soltimmar och av att vara så gott som fri från insyn.

I föreningen finns både garage- och parkeringsplatser, till vilka det är separat kö. I övrigt parkerar ni gratis i kringliggande gator.

Välkomna hem!

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linus Blixt, på 0704-37 11 40 eller linus.blixt@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Bostadsområdet Stattena ligger i norra delen av Helsingborg och består av både äldre och nyare hus. Vid slutet av 1800-talet var Stattena ett eget litet samhälle utanför Helsingborg, längs landsvägen mot Ängelholm. Inte förrän 1905 blev Stattena en del av Helsingborg. När Helsingborg fick sin första spårvägslinje, blev Stattena en av ändstationerna. Under 1960- och 70-talen sanerades Stattena hårdhänt då nästan alla gamla hus revs och ersattes till stor del av bostadshus i sex eller sju våningar.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Stattena har ett litet centrum med varuhus och butiker.
På Ringstorpsvägen 29 finns ett vårdboende (före detta Stattenahemmet).

Övrigt

2018 hade statistikområdet Stattena 2 951 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.