Höganäs

Lerbergsvägen 51

STOR FAMILJEVILLA TILL SALU I FANTASTISKA HÖGANÄS - MAGISKT LÄGE MED HAVSUTSIKT!

SÅLD

STOR FAMILJEVILLA TILL SALU I FANTASTISKA HÖGANÄS - MAGISKT LÄGE MED HAVSUTSIKT!

Söker du ett hus med en makalöst trevlig utsikt över hav och samtidigt få plats med hela stora familjen? Då finns denna villa som bokstavligt talat badar i charm - på 8 rum, stor & härlig trädgård med trevliga solplatser - en insynsskyddad tomt.

Ovanvåningen består av tre sovrum, badrum med toalett, badkar och vask. Här uppe finns även ett allrum med en av de bästa utsikterna för området - utsikt över sundet och taktopparna.

På nedanvåningen finner ni ett stort vardagsrum och matsal med kamin. Det finns 1 bra sovrum, som kan vara ett hemmakontor, extra gästrum eller tonårsrum? Ett fint kök, med högt i tak - med arbetsbänkar som ger fantastisk plats för matlagning. Även ett stilrent helkaklat badrum, samt en rymlig hall.

Läget är suveränt. Höganäs hamn och Kvickbadet ligger ett stenkast från huset. Området bjuder även på förskola, skola 1-9, på gångavstånd. Mycket bra kommunikationer till Helsingborg och även närhet till både 111:an och 112:an. Promenadavstånd till strand, bad och vackra grönområden. Här i Kullabygden är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen att boka in er på en visning! För mer info, tryck - läs mer!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

7 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.