Gustavslund

Blombergagatan 48

Gavelradhus med två uteplatser, trädgård & egen carportsplats

SÅLD

Gavelradhus med två uteplatser, trädgård & egen carportsplats

På ett av föreningens absolut bästa lägen ligger detta fantastiska gavelradhus! Attraktiva interiörval, trädgård & trädäck i soldränkt söderläge, stenlagd uteplats på entrésida, biluppställningsplats vid huset, praktiskt förråd och 3 sovrum är bara några av alla fördelar att nämna.

Här bor Ni billigt och bekvämt med en låg driftskostnad, välplanerade 99 kvadratmeter fördelade på två plan och en smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum och kök. I vardagsrummet inryms soffmöblemang för hela familjen till fredagsmyset samtidigt som matplatsen inbjuder till trevliga middagar med kära vänner. Utgång till trädgården i form av trädäck med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och lek på gräsmattan. Ifrån uteplatsen har Ni härlig utsikt över grönområde och den intilliggande ridstigen där hästar dagligen rider förbi. I bostaden finner Ni vidare två helkaklade badrum, tre sovrum, mindre allrum, klädkammare och en praktisk tvättstuga.

På Ramlösagården bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger också flertal lekplatser för de små. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.

Välkomna till Brf Ramlösagården - en omtyckt förening på riktigt bra läge!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.