Ekeby

Sorteraregatan 8

Hörnvilla på återvändsgata i omtyckta Ekeby!

Till salu

Hörnvilla på återvändsgata i omtyckta Ekeby!

Rymlig familjevilla belägen på uppvuxen och vacker hörntomt. Här bor ni bekvämt på ett av ekebys bästa lägen. Huset erbjuder stora sociala ytor med två stora vardagsrum, fem fina sovrum, två helkakalde badrum praktisk tvättstuga och massor av utrymme för förvaring för att bara nämna några av denna villas många finna fördelar. Här bor man fantastiskt bra med närhet till både by och stad, varmt välkommen och kontakta oss för mera information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 8 rum
  • Boarea: 132 kvm + 132 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1979
  • Område: Ekeby, Bjuv
  • Besiktigad: Nej
COVID-19
eller högstbjudande

3 500 000 kr

Visningar

30 Sep 16:30 - 17:30
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Bostaden

Varmt välkomna till denna underbara villa med prunkande trädgård och tilltalande interiör med fantastiska ytor. Här bor ni på lugn återvändsgata på ljusa kvadratmeter. Parkera bilen bekvämt i garaget i anslutning till huset och kliv in i stor och rymlig hall eller smit in på gaveln i praktisk grovéntre. Från hallen nås fyra sovrum samt elegant helkaklat badrum. Badrummet har elektrisk golvvärme, dusch med ångdusch funktion, badkar och rogivande fågelkvitter. Därefter från hallen kliver ni in i vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Köket erbjuder god förvaring och bjuder in till matlagning. Utrustning i köket är ugn (2014), diskmaskin (2016), spis (2020), mikro (2020) och kyl (2021). Vardagsrummet är ljust och luftigt och har utgång till uterum beläget i bästa sydväst. I uterummet sitter ni bekvämt från tidig vår till sen höst. 2019 renoverades uterummet med nya väggar, tak och belysning. I uterummet har ni även infravärme i taket. Nere i källaren finner vi ytterligare ett rymligt allrum med öppenspis, hobbyrum, sovrum och stor praktisk tvättstuga.

Ute i trädgården har ni denna underbara tomt med perenna växter, gräsytor perfekt för lek och spring samt härligt spabad (2019) på trädäck med mindre skärmtak. Hela villan andas luft, rymd och ljus och är det perfekta boendet för den stora familjen. Varmt välkomna hem!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704-33 16 70 eller maila till Linda.Gasslander@smh.se eller Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till Johannes.midbjer@smh.se

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen och brukssamhället Skromberga.
Ekebys arkitektur är mycket påverkad av dess historia som brukssamhälle. Bebyggelsen domineras till största delen av en- och en och en halvplans villor, även om det finns en del flerbostadshus. De äldre husen, från början av 1900-talet, är till största delen i tegel, de nyare är för det mesta kataloghus i varierande utförande.
Många av husen i och runt Skromberga är utförda i gult så kallat skrombergategel. På 1870-talet började Skrombergaverken bryta stenkol och lera i området, men i början av 1900-talet började stenkolsproduktionen minska och 1965 stängdes den sista underjordsgruvan på orten. Brytningen av lera för produktion av klinker fortsatte dock. Skrombergaverken i Ekeby är även den fabrik som producerat fasadplattorna till Operahuset i Sydney. Den 27 juni 2008 lades produktionen vid Skrombergaverken ned efter 122 års oavbruten verksamhet. Det var då Sveriges sista kvarvarande kakel- och klinkerbruk.

Kommunikation

Trots sitt lugna och vackra läge är det nära till både Bjuv och Helsingborg.

Närservice

I Ekebys centrum finns några butiker och mataffär. På Gröningen, det vackra grönområdet mitt bland bostäderna, arrangeras bland annat midsommar- och valborgsfirande, ett uppskattat inslag bland de boende i området.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Ekeby 3 369 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.