Gustavslund

Bjälloxegatan 10

Radhus med trädgård i soldränkt söder & egen biluppställningsplats

SÅLD

Radhus med trädgård i soldränkt söder & egen biluppställningsplats

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Attraktivt radhus med trädgård & trädäck i soldränkt söderläge, stenlagd uteplats på entrésida, biluppställningsplats för två bilar vid huset, praktiskt förråd och 3 bra sovrum är bara några av alla fördelar att nämna.

110 välplanerade kvadratmeter fördelade över två plan, smart planlösning som erbjuder bra sociala ytor i vardagsrum & kök tillsammans med en låg driftkostnad gör att ni här bor både billigt och bekvämt! Trädäcket nås via utgång från vardagsrummet och här inryms utan problem sommarens utemöbler & en rejäl grill. I bostaden finner Ni vidare en rymlig hall, två helkaklade badrum, tre sovrum, klädkammare/förråd (används idag som sovrum) & en praktisk klädkammare.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, padelhall, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Stjärnrosen - en omtyckt förening på kanonläge!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.