Gustavslund

Apeloxegatan 32

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

SÅLD

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU ...

..:: Attraktivt radhus på toppläge med två uteplatser och egen biluppställningsplats ::..

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!

Ett fantastiskt och inflyttningsklart radhus på bra läge med attraktiva tillval och som erbjuder två uteplatser med sol från morgon till kväll, biluppställningsplats på tomten och 3-4 sovrum är nästan för bra för att vara sant. Men bara nästan - för här har vi det äntligen!

Inte bara bor ni billigt och bekvämt i detta drömboende, smaka även på generösa 124 kvadratmeter fördelat på två plan och med smart, genomtänkt planlösning. Det erbjuds stora sociala ytor i vardagsrum och kök, helkaklade badrum på vardera plan, tre sovrum, stort allrum som kan göras om till sovrum vid behov, bra klädkammare och en fräsch tvättstuga. I vardagsrummet inryms naturligtvis både en rejäl matplats för trevliga middagsbjudningar och ett större soffmöblemang för mysiga hemmakvällar. Härifrån finns också utgång till trädgården och trädäck med bra plats för utemöbler, en rejäl grill och gräsmatta. Rymligt förråd är också beläget här. Framsidans stenlagda uteplats är stor och här avnjuter Ni den härliga kvällssolen.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

Välkomna till Brf Apeloxen - en omtyckt förening på riktigt bra läge!

---

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Stellan Kjellsson, på 0707-919570 eller stellan.kjellsson@smh.se

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.