Eskilsminne

Vångagatan 25B

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN NU!!

Vid inledningen av 30-talet uppfördes denna underbara villa med källare belägen på Eskilsminnes vackra villakvarter. Den härliga, friköpta tomten om 484kvm bjuder på bl.a. ett trädäck, en härlig gräsmatta för lek och spring, ett mysigt uterum, , välskötta rabatter, uteplats med utekök, cykelförråd och en uppställningsplats för bilen.

Vi välkomnas in i ett ombonat och kärt hem. Entrén erbjuder god plats för avhängning och förvaringsmöjligheter finns i garderoben till vänste. Den härliga atmosfären och ljuset möter oss direkt. Ett socialt kök som ligger i öppen planlösning med både matplats, vardagsrum och en underbar hörna vid den öppna spisen. Huset byggdes ut 2012 och då skapades ett fantastiskt vardagsrum med stora skjutdörrspartier i glas. Här slår man sig gärna ner i soffan, tittar ut och ser hur årstiderna löper förbi. Härifrån tar man sig ut till det trädäcket och trappan ner till underbara trädgården.
Vi tar oss upp på ovanvåningen. Här finns ett stort och ljust allrum med bevarade träbjälkar, tre bra sovrum och ett helkaklat badrum.
Från entréplanet tar vi oss en våning ner. På källarplan finner vi ett gästwc, tvättstuga med badkar och två generösa rum som idag använda till förvaring men varför inte skapa ett perfekt hemmagym, kontor eller lekrum. Valet är ert!!

Ett fulländat hem på ett underbart läge.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Trygg Bostad
Läs mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 165 kvm + 50 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1932, Ombyggt 2012
  • Område: Eskilsminne, Helsingborg
  • Besiktigad: Ja
COVID-19

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

BILDER

Omgivning

Allmänt om området

Eskilsminne är en stadsdel i sydöstra Helsingborg som fått sitt namn av lantbrukaren Per Eskilsson som ägde marken i början av 1900-talet. Han såg att stadens arbetare gjorde utflykter till ängarna i området och när Eskilsson dog 1903 uppgav han i sitt testamente att tomterna skulle upplåtas till arbetare och hantverkare och vara ungefär 1 000 kvadratmeter så att hemmansägarna kunde odla potatis och hålla djur. Stadsdelen består nästan uteslutande av villaområde. De flesta av husen fick en för tiden typisk utformning med en nästan kvadratisk plan med sadeltak och fasader i tegel eller puts.
Stadsdelen avgränsas i norr av Jordbodalen dit man gärna tar sig för en promenad med hunden eller joggingtur. På Harlyckans Idrottsplats i utkanten av området spelar Eskilsminnes IF sina hemmamatcher så även Högaborgs BK.

Kommunikation

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Ica Gustavslund och Netto är matvarubutiker som finns i närheten. Apotek, vårdcentral, tandläkare och bageri finns i Elinebergs Centrum, ett stenkast bort.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Eskilsminne 1 891 invånare.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.