Pålstorp/Råå

Pålstorpsvägen 130 Stuga nr 28

Läget, läget, läget …

SÅLD

Läget, läget, läget …

Välkommen till ert nya lugna paradis men ändå nära Råå hamn, Råådalen och Helsingborgs city ...
På detta stugområde är man alldeles i närheten av Råås fantastiska strand och pittoreska uteliv vid Råå hamn, som man når med cykel på fem minuter. Bussen in till stan går precis utanför stugan

Här har man sin egen lilla oas i hörnan ytterkanten av stugbyn med ingång precis utanför.

På varje lott får man bygga en stuga på max 50 kvm, en redskapsbod på 5 kvm samt ett växthus på 8 kvm.

Stugan säljes med alla möbler och husgeråd till synes samt så ingår alla verktyg, trädgårdsredskap och maskiner såsom gräsklippare, högtryckstvätt, trimmer och dammsugare. Bara att överta direkt!!

Den ljusgrå stugan är på ca 43 kvm med uterummet. Här finns ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett fint kök som är utrustat med vask, spis/ugn samt kyl/frys, ett sprillans nytt helkaklat badrum med dusch, wc och vask. Finns en Gorenje varmvattenberedare på 80 liter installerad. Vilken lyx!! Vardagsrummet badar i ljus med fönster åt två håll. Det ligger ett slipbart parkettgolv för barfota fötter och klinker i köket.
Trädgården inbjuder till många sköna och härliga stunder med ett halvöppet uterum på ca 10 kvm, en paviljong, en porlande damm, praktiskt förråd, vacker stengång och underbara blommande planteringar. Här plockar man sina egna blåbär, tomater, potatis, lök, sallad och kryddväxter. Stugan går i perfekt harmoni och samklang med atmosfären runtomkring. Varmt välkommen på visning till denna pärla!

Pålstorps Sommarby ligger i en vacker omgivning med omväxlande betesmarker, lövlundar och åkrar på vägen mot Gantofta alldeles intill naturreservatet Rååns Dalgång. Råådalen har fantastiska promenadstråk och vacker natur. För den som önskar kan ta en lugn fiskestund i Råån.
På området finns 52 stuglotter och dom är mellan 250-500 kvm. Inom området finns en klubbstuga, två gemensamhetshus med toaletter, dusch och tvättmaskin. Det finns lekplats för barnen samt parkering med gott om plats. Man har som kolonist ett odlingskrav på 30%. Går bra med buskar, grönsaker och träd. Fritidshuset är ej belåningsbart hos banken. Ej året runt boende.
Som köpare "måste man" inte vara folkbokförd i Helsingborgs kommun men däremot så betalar man 10 000kr/pr utöver arrendeavgiften.
Önskar man sällskap tar man med sig mat och dryck och går ner till klubbstugan för lite gemenskap som sker flera fredagskvällar under sommarhalvåret.

Varmt välkomna på visning

För mer info https://palstorp.net/

Visa mer
COVID-19
Slutpris

525 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.